2013. május 8., szerda

2013 május

Már egy ideje elkezdődött a Belső Föld napjának visszaalakítása, méret és intenzitás csökkentése, hogy újra lakható legyen.
Két okból kifolyólag lett 2012-ben megnövelve a belső nap mérete. Egyrészt, hogy plusz magasabb rezgésű energiákat sugározzon a külső Földre, másrészt, kényszerítse a Belső Földieket, hogy jöjjenek fel a felszínre. Közvetlenebb módon segítsék és tanítsák az embereket.
Sajnos a felszínre jövetelük után sem voltak hajlandók, inkább rejtőznek, várnak, míg visszatérhetnek saját otthonaikba. Nem teljesítették és teljesítik a rájuk bízott feladatot.
Ez neki is vizsga volt, sajnos megbuktak. Hiába negyedik dimenziós emberek, nekik is, mint minden szinten létező dimenziós lényeknek megvannak a maguk feladataik, mindig kihívás és vizsga elé vannak állítva, hogy önmaguknak is bizonyítsák, tudják, és alkalmazzák a fény és a szeretet útjának törvényeit, és úgy fordulnak más emberek és az univerzum lényei felé.
Tény, hogy a külső földi emberek nem akarják igazán a fejlődést, nem nyitottak a tiszta információkra, és ők így nem szívesen dolgoznak a külső földiekkel, nem fordítanak időt és energiát annak a kevés ember megkeresésére, akik fogékonyak és értek lennének a tanításaikra, de ez attól még feladatuk lenne. Nem tetszik nekik, hogy ezt leírom, mert hogy rossz színben tüntetem fel őket. Morogva bár, de elismerik igazságtartalmát. Legalábbis azok, akikkel most tudok kommunikálni. Remélhetőleg most legalább elgondolkodnak ezeken.

A Földistenség és Társteremtője abban kérték a segítségünket, hogy energetikailag segítsünk rá egyrészt a belső Föld tisztításához, másrészt a támogató energiákkal az újra lakhatóvá tételhez.
Ennek is idő kell, mert túl gyors energiafeltöltés esetén az egész Föld belerázkódhat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése