2013. november 26., kedd

November

A föld tisztításának, rezgésemelésének folyamata tovább zajlik. Mostanra elérte a Föld rezgésszintje a 3. dimenzió közepét a kb harmadáról, ami nem kis teljesítmény az idei évben. Ezért is fokozódnak a katasztrófák, szélsőséges időjárási viszonyok. A tisztulás folyamatában sokan távoznak köztes létsíkokra, ahol az életük értékelése után, azok, akik nem bírnák a magasabb rezgéseket, és az ezzel járó feladatokat, felajánlanak neki a kísérőik, segítőik egy másik bolygót további inkarnációk, feladatok helyszínéül. Vannak, akik nem hajlandók, ragaszkodnának a Földhöz. Ezek közül van, aki a lélekcsoportjához kötődik nagyon, és megvárja, míg ők is a köztes létsíkra távoznak, legalábbis, akik nem tudják már itt folytatni a feladataikat, tapasztalásaikat, vagyis fizikai síkon meghalnak, és majd többen együtt távoznak. Akik még így sem hajlandók távozni, bepróbálkoznak néha a leszületéssel, de részben belőlük tevődnek össze a manapság egyre gyakoribb magzatvesztések, vetélések lelkei. A magzatvesztések másik oka, hogy el kell érni a föld lakosságának jelentős csökkenését, és ez is egy eszköz rá, mivel nem tud annyi gyermek megszületni. A szembesítések, ok-okozat közötti időcsökkenés egyre jelentősebb, ezzel az emberek vizsgáztatják magukat, hogy tudnak-e, akarnak-e fejlődni, tudatosodni, megmaradni ezen a bolygón. Ha adunk egy pofont, hamarabb visszakapjuk… Ha jót teszünk önzetlenül, és nem azért mert „így illik” annak, aki fejlődni akar, azt is hamarabb visszakapjuk. A „noszogató” energia rezgése kb 15%-al nagyobb a Föld mindenkori rezgésénél, de még ez is túl gyors az emberek többségének, úgyhogy lesz időnként „pihenő”, hogy a megszerzett tapasztalat, információ átalakulhasson tudássá, vagyis megtanulja alkalmazni aki itt akar maradni. Ez is a „vizsga” része, hogy ki képes erre. De hangsúlyozom, mindenki saját magát vizsgáztatja, nem más kívülálló lény, ember vagy entitás!!! Még a Legfelsőbb Teremtő sem vizsgáztat senkit, csak egyéni kérésre!!! Azt, hogy mikor ér el ez a Föld a negyedik dimenzióba nem érdemes firtatni. Sok a változó ebben a folyamatban. Van már egy idősík, párhuzamos világ, ahol már elérték ezt a rezgést, de ott kb másfélmilliónyi lakosság van már csak az egész bolygón… Ez még nem jelenti azt, hogy itt is annyi lesz. Ez is sokváltozós folyamat. Kívánom, hogy töltsön el mindenkit a szeretet fénye, és világítsa meg utatok!

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm az infókat. Nem tudom ismered e a TOTH Smaragdtáblái fordítását. Hermész Trimegisztoszhoz kötik, elég érdekes és nagyon jó dolgokat ír benne. Viszont mivel csak egy álnéven írt könyv alapján van róla tudomásunk ezért kíváncsi lennék hogy szerinted mi a valóságalapja. Nekem a nagy része valósnak tűnik de vannak benne a szerző által félre magyarázott és félre értelmezett (fordított) dolgok amik összezavarják az összhatását az egész dolognak. Az meg pláne olyan rejtélyes dolog vele kapcsolatban, hogy az utolsó 2 tábla tartalmát nem hozzák nyilvánosságra mert azok már hatalmas titkokat és hatalmas tudást tartalmaz az univerzumról... Üdvözlettel: imre

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt könyvet kb 13 éve olvastam, nem nagyon emlékszem mi van benne. Annyi megmaradt érzésileg, hogy sok olyan információ van leírva, az itteni létezéshez nem szükséges, inkább a magasabb létsíkon létező, ott munkálkodó lényeknek szükséges információ. Toth végülis az volt és most is a magasabb létsíkokon dolgozik. Egyébként ahogy a pletykák is, minden személyen átmenő információ valamilyen szinten torzul, mmég a fordítások is változtatna rajta. Csak annyit tehetünk, hogy kiszűrjük belőle, amire szükségünk lehet, és valós információnak fogadjuk el.

      Törlés