2012. november 25., vasárnap

Fénykereszt és Lejegyző üzenetei 18.

 
A dimenzióváltásról

Úgy gondoltam írok erről is, mivel szinte minden "csatornázás" az ötödik dimenzióról beszél, pedig az a terv már a múlté, aki ezeket kitalálja, fogalma sincs a tényleges történésekről, és legtöbbször nem attól csatornáznak, akiket forrásként megjelölnek... Pl.: Salusa, Mihály arkangyal, St.Germain és még sorolhatnám.

Az eredeti, nagyszabású terv valóban az emberiség harmadik dimenzióból az ötödik dimenzióba történő nagy ugrása volt. Sok földönkívüli faj is azért jött, hogy tanúja legyen a nagy eseménynek. A külső energetikai támogatásokat, és egyéb feltételeket a felsőbb rezgésű dimenziókból bevont segítők biztosították. Csakhogy az emberiségnek is hozzá kellett volna tennie a magáét, elsősorban saját egyéni szintű fejlődésüket, aminek fizikai szinten is meg kellett volna nyilvánulnia. Például a természet, környezet óvása, hozzáállás más emberekhez, indigó és kristálygyerekekhez való hozzáállás stb. Erről bővebben már írtunk előző üzenetekben. Már régen látszott, hogy ez nem fog menni, ezért a következő terv került elfogadásra, a negyedik dimenzió.

Többen feltették azt a kérdést, hogy a következő dimenzióban gondolati úton tudunk fizikai tárgyakat, akár élelmiszert megteremteni? A gondolattal teremtés azon módon, mint például Sai Baba, St. Germain az ötödik dimenzióban kezdődik, ott is csak a fejlettebb lények tudják megtenni. Az ötödik dimenzió alsó rétegeiben elsősorban gyümölcsöket, és kisebb részben termelt növényeket esznek az emberek. Igen, jelenleg is létezik már ötödik dimenziós Föld és vannak ott már felemelkedett emberek. Jelenleg is kapcsolatot tartunk egy Atlantiszról főpapként élt felemelkedett emberrel, de ismerünk többet is. Például St. Germain is ott él.
Jelenleg az emberiségből sajnos szó szerint csak néhány ember tud majd az ötödik dimenzióba távozni.

Az emberiség a negyedik dimenzió felé tart, ennek átmenete is lesz jó pár hónap a tervek szerint. Tehát nem 2012 december 21.-én kezdődik a negyedik dimenzió. Ez egy folyamat, ami már megkezdődött. Ám itt is csak az tud megmaradni, aki elsősorban akar, másodsorban tud fejlődni. Aki nem bírja, egy másik harmadik, de vannak akik második dimenziós bolygón fognak leszületni, ahol kevesebb és egyszerűbb feladatok vannak, mint itt a Földön. Ez fogja jelezni, hogy nem bírták azt a terhelést, ami az itteni életfeladatok sajátja. Kapnak sokkal egyszerűbbet, lassabb fejlődési vonallal. A második dimenziót azok kapják, akik gondolkodásukat, tetteiket az ártó szándék vezérli, ott kiélhetik magukat, és majd elgondolkodhatnak, amikor ők lesznek éppen az áldozat…

Nem lesz háromnapos sötétség, mint egyik variációban az ötödikbe átlépésnél lett volna. Ez sem alvással telt volna, mint páran írják, hanem ébren, mert ez is része lett volna egy próbának az érettségre az átlépéshez.

A pénz mint csereeszköz meg fog szűnni az átmenet alatt, de hogy pontosan mikor, az majd menet közben derül ki. Mint minden, emberek fejlődésén is múló terv, a nagyfokú bizonytalansági faktor miatt, bizonytalan. Legtöbben egyáltalán nem, sokan pedig csak látszatra fejlődnek. Ezért a nagy fokú bizonytalanság. Ezt le lehet mérni a jelenlegi emberiség energetikáján. A jelenlegi állapot szerint kevés ember fogja bírni a negyedik dimenzió sokkal magasabb rezgését.

Sokan csak látszatra fejlődnek, kellő alapok nélkül. A sok begyűjtött információ nem válik tudássá, nem rendszerezik, helyezik összefüggésekbe, és alkalmazzák azokat. Azután a legelső próbán elbuknak, és azután nap, mint nap elbuknak. De azt gondolják magukról, hogy milyen fejlettek. Pedig csak azon kellene elgondolkodni, hogy milyen ténylegesen a viszonyuk a természethez, környezetükhöz, embertársaikhoz. Hogyan reagálnak a szembesítésekre, mások rosszindulatára stb. Ebből mindjárt kiderül, milyen fejlettek. Azután lehet mindenkinek saját magán dolgozni, hogy meg tudjon maradni a negyedik dimenzióban.
Még mindenkinek van esélye rá, csak akarni és tenni kell!!! És most, nem holnap, vagy a jövő héten!!!

És főleg nem a Galaktikus Föderációra várni, ami mellesleg már nem létezik. Az eredetileg még például egy éve itt állomásozó fajok 99 %-a elment vagy el lett zavarva. A szíriusziakra sem célszerű várni, mert közülük talán ezer fő van már csak a negyedik dimenzióban azok is a Turul bolygón, kivéve Veloni, aki a Fény szövetségének egyik űrhajóján szolgál. A többi lesüllyedt már a harmadikba, ahol a puszta létfenntartásért küzdenek már. Ok és okozat, és a megoldatlan feladatok következményeként jutottak idáig. Ott már űrhajóik sincsenek. Ez is intő példa lehetne az emberek számára, hogy út nemcsak felfelé van, hanem lefelé is, és mindenki azon tud csak járni, amiért tesz. Mindenki döntse el, mit hajlandó megtenni saját magáért, céljai eléréséért. Aki keveset tesz, inkább kifogást keres, ne csodálkozzon, hogy lemarad, és egy másik úton tud csak haladni, egy másik bolygón. A döntés mindenki saját joga. A tévedések elkerülése végett, a dimenziók átlépése nem döntés kérdése elsősorban. Csak annak döntés kérdése, aki teljesítette hozzá a feltételeket. Aki a negyedikbe akar jutni, pontosabban megmaradni, mindent megtett ennek érdekében???

 Az hogy a negyedik dimenzióban Zilon, a földi Társteremtő, és a Föld hogyan oldja meg a megmaradt emberek élelmezését, milyen életfeltételeket teremtenek, amint eljő az ideje, el fogják mondani. Előzetes terveket ismerek, de a véglegesítés előtt felelőtlenség lenne ezeket elmondani. Addig is mindenki gondolkozzon el, melyik úton akar járni, és azért mit hajlandó megtenni.

Mint többször írtuk már, feladatunk az információk átadása. Az hogy ki, mit fogad el belőle, mindenki szíve joga. Mi sem az elfogadástól, sem az elutasítástól nem leszünk se több, se kevesebb. Végezzük a dolgunkat.

Mindenkit töltsön el szeretet fénye, és világítsa meg utatok!

5 megjegyzés:

  1. Köszönjük!
    Nagyon várjuk a további írásokat.
    Áldás Rátok!

    VálaszTörlés
  2. Üdvözlet!

    Ezek szerint minden más oldal hamis akik azt mondják,hogy az ötödik dimenzioba tartunk.Miért pont a ti közvetitésetek a hiteles? Szerintem mindenki a szíve szerint eltudja dönteni,hogy
    melyikkel tud azonosulni és melyikkel nem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Alex!

      Válaszom az észrevételeidre a következő üzenetben található.
      Köszönöm, hogy ötleteket adsz, hogy miről írjak, beszéljek az embereknek. Sokat segítesz nekem.

      Töltsön el a szerEtet fénye, és világítsa meg utadat!

      Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Alex, nem ez az igazi kérdés , hanem az van e benne szeretet vagy sem. És Lejegyző szeretettel válaszolt. Bár lejegyzőt is zavarja még az,hogy sokan nem hiszik azt amit ő lát vagy érez.

    VálaszTörlés