2012. november 28., szerda

Fénykereszt és Lejegyző üzenetei 19.

 

A várható jövőről szóló információk átadásáról


A csatornázásokban, üzenetekben átadott információk sokfélék. Vannak a lehetőségekhez képest tisztábbak, naprakészek, és kevésbé tiszták, változó minőségben. Mindenki szíve joga, mit fogad el belőlük, akár egészében, akár részeiben.
A "szíve joga" nagyon szép dolog. Ám ez az emberek legnagyobb többségében a vágyait jelzi, nem az intuíciót. Az intuíciót a vágyak, és a lelkesedés képes teljesen elnyomni, amint ezek az érzések elkezdenek "működni". Ugyanez érvényes a "látók" többségére is. Ezért célszerű több forrásból meggyőződni adott információk valódi voltáról. A "látók" is azt látják, érzékelik, amit a tudatuk be tud fogadni. Ez nagyon változó mértékű. És amikor valaki többet lát, érzékel és ért, egyeseknél máris bejön az ego, hogy az biztos nem  is lát, vagy érzékel helyesen.... A jelenlegi emberi és földi szintű energetika annyira változó, hogy aki valamennyire érti az összefüggéseket, máris láthatja, hogy túl csapongó, változó. Az emberek többsége nemhogy fejlődne, inkább visszafelé tart, erre fejlődésre alapuló globális tervet kialakítani, és azt tartani, szinte lehetetlen. Ezért is változnak a tervek "felsőbb" szinteken, ahol egyáltalán tervek készülhetnek, és igazodnak az állandó változáshoz. A világegyetemben amúgy is a változás az állandó…
Ebből a szempontból a látszatfejlődők a legrosszabbak, mert aki egyenletesen tart a sötétség, az alacsonyabb rezgések felé, nagy valószínűséggel meg lehet mondani mi lesz velük. A tényleges fejlődőkre (sajnos ők vannak a legkevesebben) lehetne építeni, tervezni.  A látszatfejlődők időnkénti belelkesedés hatására, vagy külső segítséggel, akár mágiával, angyalokkal vagy egyéb módon (van még jópár) megtisztíttatják magukat, időlegesen magasabb rezgésen léteznek, de mivel a kellő belső változásokat nem teszik meg a tartós hatás érdekében, nem stabilizálódnak adott szinten, állapotban, és rendszeresen visszaesnek. Mivel nagyon jól érzik magukat a tisztítás után, vagy a lelkesedéstől, azt gondolják, nem is kell már tenni semmit. A legelső teszten, próbán megbuknak, és újra leesik a rezgésük. Ezek a próbák nem szólnak másról, csak arról, hogyan viszonyulunk másokhoz, a természethez, környezetükhöz. Akit nem a szeretet és a fény vezérel, hamar elkapja valamelyik negatívnak címkézett érzelem. Például harag, neheztelés, félelem idegesség stb. Ezek mind csökkentik a rezgésszámot. Ezek miatt nem lehetséges, hogy az emberiség legnagyobb része az ötödik dimenzió rezgésszámát elérje, és ott tudjon létezni. Ezért a legközelebbi elérhető cél a negyedik dimenzió, sajnos az sem mindenkinek. Alapvető cél minden lélekmagnak, hogy a 13. dimenzióig jusson és egyesüljön a Legfelsőbb Teremtővel. Ám hogy ez milyen kerülőkkel, kacskaringókkal valósul meg, az egyéni életek sorának útja. Ezt egy példával szoktam illusztrálni. El lehet jutni például Győrből Budapestre autósztrádán is bő egy óra alatt. De el lehet jutni Los Angelesnek kerülve is gyalog és csónakkal is, sok-sok év alatt. Egyéni döntés kérdése ki melyiket, vagy milyen más útvonalat választ. És a földönkívüliek sem fejlődhetnek helyettünk, hiába lelkesednek és várják őket sokan… A velük való találkozás sem oldaná meg a belső emberi lélek és tudati problémákat. Senki sem tudja megmenteni az embert, még egy másik ember sem, nem is szabad, mert beavatkozás. Mindenkinek saját magát kell megmentenie. A kulcs, (ezt nem lehet elégszer hangsúlyozni) a viszonyulásunk a környezetünkhöz, másokhoz, a természethez. A szeretet vezérli, vagy nem. Kellően körültekintőek vagyunk ezen a téren vagy sem. És senki nem fog erről elszámoltatni minket, csak és kizárólag mi magunk, magunkat. Senki nem fog ítéletet mondani felettünk az elszámolásnál, csak és kizárólag saját magunk.
És nemcsak felfelé lehet haladni, hanem lefelé is, az alacsonyabb dimenziókba is, mindezt váltva is, ki hogyan oldja meg adott szinten a feladatait.
Sajnos azok a „csatornázók” akik az ötödik dimenzióba átlépésről írnak, nem követik az eseményeket. Lehet, hogy a vágyaik akadályozzák őket a valós információk vételében. Lehet, hogy már nem tudnak csatornázni, információt lehívni és csak a már meglevőkből dolgoznak. Lehet, hogy csak mások információiból gyúrnak össze egy sajátot. Lehet, hogy elcsípnek néha egy-egy információmorzsát az éterből, és abból kreálnak egy üzenetet. De más okai is lehetnek. De ettől még a csatornázók felelőssége nem csökken, sőt… És az üzenetek továbbadói, fordítóik felelőssége is ugyanúgy áll. Senkit nem kényszerítenek csatornázásra és azok üzeneteinek továbbítására. „Mindenki felelős azért amit tesz, vagy amit tenni elmulasztott...” Ismerős?… Attól, hogy valaki elnyomja az intő jeleket, intuíciót, vagy a lelkesedése elvakítja, inkább elfogadja azok tanácsát, akik megerősítik az elgondolásában, és elutasítja mások figyelmeztetését, felelőssége akkori is él. Ez nem áthárítható!
 Nekünk több forrásunk is van, akik információval ellátnak bennünket, az Akasha Krónikán kívül is. Azok is meg vannak „vizsgálva” milyen indíttatású, energetikájú lények. És mi képesek vagyunk a legbelső magjukat és az azt körülvevő energetikát érzékelni, ami elárulja, hogy ki milyen lény, vagy ember, milyenek a jellemvonásai. Nem szoktunk meglepődni a negatív kritikán sem. Legfeljebb azon, ha valaki képes túllépni önmagán, és megnyílni a fény és a szeretet útjának, és akkor nagyon örülünk. Azt sosem állítottuk, hogy tévedhetetlenek volnánk. Nincs olyan lény aki az lenne, de igyekszünk a legkörültekintőbben eljárni, tisztában lévén felelősségünkkel. És ezt tanácsoljuk mindenkinek.
Az információkat átadjuk legjobb tudásunk, képességünk, szándékaink szerint. Az hogy ki mit fogad illetve utasít el belőle, ő dolga. Mi ettől sem kevesebbek, sem többek nem leszünk. Viszont érezzük és köszönjük azok szeretetét, akik támogatnak bennünket ebben, akár volt kapcsolatfelvételük velünk, akár nem. Akiknek nem éppen szeretetteljes érzelmeik vannak velünk kapcsolatban, ő dolguk, az ránk nem hat. Az ok és okozat mindenkire vonatkozik és hat. Ránk is… Ha kritikát kapunk elgondolkodunk. Ha úgy érezzük tényleg szükséges a változtatás, megtesszük. Amennyiben úgy érezzük nem, szeretetet küldünk írójának esetleg információt, és tovább nem foglalkozunk vele…
Remélem, tudtam ismét pár fejlődést elősegítő gondolatot, információt, saját tapasztalatot átadni azoknak akik értik, és tudják hasznosítani. Akiknek nem, köszönjük, hogy időt és energiát fordítottak az üzenetek elolvasására, és bízunk abban, hogy legközelebb nekik is tudunk számukra is hasznos információt átadni.

Töltsön el mindenkit a szeretet fénye, és világítsa meg utatok!

1 megjegyzés: