2012. november 30., péntek

Fénykereszt és Lejegyző üzenetei 20.

 
A földönkívüliekről

Ismét időszerű lett elővenni a földönkívüliek témakörét sajnos. Nem éppen előrevivő események a valószínűek.
Évek óta sok „csatornázó” nagyon sok olyan információt is átad embereknek, ami nem segíti elő a fejlődésüket, sőt kimondottan hátráltatja. Jó példa erre a földönkívüliek, és szerepük az emberiség fejlődésében. Amelyik üzenet arról szól, hogy pl.: dolgozz magadon, járj a fény és a szeretet útján, azokkal semmi gond. Ám amint arról is szól, hogy majd jönnek a földönkívüliek, és például átadnak technológiákat, építenek gátakat, meg megmentik az embereket a katasztrófáktól, akár űrhajókra felvíve az embereket, akár megakadályozzák, hogy a napszél elérje a földet, és még sorolhatnám, hazugság az egész. Semmi ilyesmi nincs engedélyezve számukra, mert ez beavatkozás lenne. Ezekkel az üzenetekkel csak azt lehet elérni, hogy az emberekben azt a hitet erősítik, hogy nem kell saját maguknak tenni semmit, mert úgyis megmentik őket, és nincs is ebben felelősségük, mert azt ezáltal átadják a földönkívüliek kezébe. Mert majd ők megmondják mit tegyünk, és mit ne. Ott számítják el magukat mind ezek a csatornázók, és mind akik követik őket, szinte vallást csinálva a témából, a földönkívüli segítségből, hogy ettől a felelőssége minden embernek megmarad. Mindenki felelős mindazért amit tesz, vagy amit tenni elmulasztott. A felelősség nem áthárítható!  Ez a megváltásvárás nem más, mint a birka hozzáállás megerősítése az amúgy is lusta és felelősséget vállalni nem akaró emberek számára. Sajnos a legtöbb vallás is ezt tette az emberekkel. És most kialakult a földönkívüliek vallása, megváltásvárása.

Mi lett ennek a következménye? Beépült a kollektív tudatalattiba nagyon erősen a földönkívüliek várása, hogy majd ők segítenek, hozzá pedig ott volt régóta berögzülve, hogy majd valaki mindig megmondja mit tegyünk, és mit ne tegyünk. Csak gondolkozni, felelősséget vállalni ne kelljen. És ezt a vágyat sugározza ki az emberi kollektív tudatalatti az univerzumba. És az univerzum igyekszik teljesíteni a kérést. És ezt hogyan tudja? A jószándékú földönkívüliek nem tehetnek semmit, mivel tisztában vannak a kozmikus törvénnyel, ami tiltja a beavatkozást. Még akkor is, ha az emberek azt kérik. Tehát a fejlődést, a dimenzióváltást segítő beavatkozás kihúzva. Mi maradt? Az ártó szándékú földönkívüliek segítsége, válasza a kérésre. Azoké, akik miatt feloszlott a Fény Galaktikus Szövetsége. Akiknek eleve az volt a tervük, természetesen titokban, hogy a segítség leple alatt leigázzák a Föld lakosságát. És még rajtuk kívül is vannak még ilyen szándékú fajok, nem is kevés, akiknek már a látszat sem számít, csak a leigázás. Ők csak teljesítik a kérést. Az univerzum válasza a kérésre. Mert a kérésnek ez a része teljesíthető. Számtalan üzenetben megkapták az emberek, hogy amit kérsz, megkapod. A kívánság kisugárzik az univerzumba, és az amit lehet, teljesít. És az emberi kollektív tudatalatti kérése nagyon erős energiájú lett. Úgyhogy örülhetnek, akik várják a földönkívülieket, találkozhatnak velük nagy valószínűséggel, de nem lesz benne köszönet. Uralni és kizsákmányolni akarják az embereket. A jószándékúak a Fény Szövetségének vezetésével megpróbálták és még egy ideig megpróbálják távol tartani őket, mert a Földistenség megkérte őket, de már nem sokat tehetnek. Egyrészt nagyon sokan vannak az ártó szándékúak, folyamatosan jönnek, másrészt, az emberek akarata ellenére nem tehetnek semmit. Sokan láthatják esetleg éjszakánként a „tűzijátékot” az égen. Folyik a csata az űrhajók, fajok között. (A média szerint a Magyarország feletti tűz meteortól származott… Az egy kilőtt űrhajó volt…) Dehát az emberek akarata nagyon erős, sajnos nem a fejlődés irányába. Ők azt akarják, hogy valaki megmondja nekik, mit tegyenek és mit ne, azaz irányítsák őket. Az univerzum úgy néz ki, teljesíti kívánságaikat. Természetesen a sok „csatornázónak” fogalma sincs az eseményekről. Ideje lenne végre a „csatornázóknak” és azok üzenetei közvetítőinek elgondolkodni, hogy mit tesznek, mit segítenek elő. Tele vannak a blogok ilyen „majd a földönkívüliek segítenek” típusú csatornázásokkal.

És a világmeditációk. Rombolják vele a Föld energetikáját, és annak védelmi képességét. Olyan energiákkal játszanak, amiket nem értenek, nem érthetnek, mivel nem az ő dolguk. Vagy az általuk elérhető energiákkal sokkal magasabb szintű energetikákba avatkoznak bele.  A dimenziókapuk nyitogatásáról nem is beszélve. Akik ezeket csinálják, fogalmuk nincs, hogy ténylegesen mi a célja, hová vezet. Ezekből is özönlenek be az ártó szándékú fajok. Rengeteg dimenzió kaput megnyitogattak felelőtlen csoportok, köztük második dimenziósokat is, ahol nem éppen a fény és a szeretet az úr. Ha azt mondom az emberiség többségének nem éppen szeretetteljes gondolkodásmódját vesszük alapul, a második dimenzió annál ezerszer rosszabb, és még lehet, hogy keveset mondtam. Ideig- óráig fel tudtuk tartani őket, de az emberek kollektív akaratával mi sem szállhatunk szembe.

Nagyon szeretném, ha nem ez a verzió valósulna meg, ám jelenleg sajnos erre tartunk. Annyit tudok még mondani, amennyiben bármilyen földönkívüli veszi fel a kapcsolatot az emberiséggel, bármilyen jó szándékot is mutat, óvatosan a lelkesedéssel. Nagy árat fizethet érte az emberiség…

Az üzenet annak szól, aki érti. Nem kell elfogadni, és ne is fogadja el feltétel nélkül  senki se ezt, sem egyetlen más üzenetet sem. Mindenki járja körbe, keressen megerősítést felsőbb szintektől, gondolkodjon, amennyiben érzelmektől függetlenül is képes valaki tekinteni a világra, az információkra, hallgasson intuíciójára.
Vigyázat, a legkisebb félelem, ego stb. befolyással van az intuícióra, a józan ítélőképességre!

Mindenkit töltsön el a szeretet fénye, és világítsa meg utatok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése