2012. július 17., kedd

1. A Szíriusziakról

Hogy kik ők? Akit konkrétan érdekel, utána tud járni könyvekben és az interneten is. Röviden csillagtestvéreink. Ugyanolyan emberi az alakjuk, mint nekünk. Ha egy szíriuszival találkoznánk, akin nem űrruha, hanem valami normális öltözék lenne, biztosan nem tudnánk megkülönböztetni a Föld embereitől.
Sokan úgy gondolják, mert így tanították nekünk, hogy a Földön az emberiség néhány ezer éves múltra tekint vissza, és a majmokkal egy ősből fejlődtünk ki. A tudomány tűzzel-vassal védi ezt a teóriát, ha olyan leleteket találnak, amik nem illenek bele ebbe a képbe, azokat vagy elzárják, vagy megsemmisítik. Az igazság az, hogy, ennél sokkal régebbre nyúlik vissza történelmünk. És az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy bizony még csak nem is a Földön alakult ki az emberiség. Vannak testvéreink más bolygókon. Mi, intergalaktikus lények vagyunk.
Talán nehéz ezt elfogadni, viszont biztos vagyok benne, hogy ha mélyen magunkba tekintünk, akkor érezzük, hogy így van. Szerintem sokan vagyunk, akik logikailag levezetve is el tudjuk fogadni, más bolygókon is van élet. Ha csak azt vesszük, hogy a világegyetem végtelen, máris felmerül bennünk, hogy nyilván, nem a Föld az egyetlen lakható bolygó benne.
Visszatérve a Szíriusziakhoz, a történelmünkben is megtaláljuk őket. Még primitívnek hitt népek is tudják, sőt, ők ezt is tanítják gyermekeiknek, hogy más bolygóról érkeztünk, és bizony más bolygókról gyakran idelátogattak és a mai napig idelátogatnak emberek. Nem csak a maja kultúrában figyelhetjük meg ezt, de a dogonokéban is, a magyar és hun őstörténelemről nem is beszélve.
Ezek a lények most azért vannak itt, és lépnek kapcsolatba embertársainkkal, mert nagy változások zajlanak napjainkban. Néhány éve már elkezdődtek nagy átalakulások a bolygónk energetikájában, ami kihat életünkre is. konkrétan elkezdődött az aranykor, csak még a vaskor tartja magát erősen, így nem annyira észrevehetőek ezek a változások azok számára, akik nagyon az anyag síkján élik mindennapjaikat. Persze azt már észrevettük, hogy válság van. Nézhetjük konkrétan is, hogy kezdenek összedőlni a pénzre épített rendszerek is, de azt is láthatjuk, hogy ideológiai válságban is vagyunk. A megszokott értékrendek már nem elégítik ki az embereket, a fiatalok fejében és viselkedésében is óriási gondok vannak.
Ami jó, hogy egyre többen vagyunk, akik a kiutat keresve rádöbbentek arra, hogy van egy hozzánk sokkal közelebb álló hozzáállás, mint amit tanítottak eddig, a „lefelé rúgj, felfelé nyalj”. Ezt hallottuk, hogy ez visz minket feljebb és feljebb a ranglétrán. Csodálatos, hogy kezdünk rájönni egyre nagyobb számban, hogy ez nem jó, de van, ami sokkal inkább előremozdítja az egész társadalmat, az egész emberi világot. És az a szeretet, a segítőkészség, a becsület, a jószándék, a tenni akarás. Ezekkel a viselkedésformákkal teljesen ki lehet kerülni a pénz szorításából, és meg lehet teremteni egy olyan új világot, ahol szívesen élünk és neveljük az ifjú generációt.
Ebben segítenek nekünk szíriuszi testvéreink. Amit ők tehetnek, már az is sok, megnyithatják az emberi tudatot arra, hogy ők is léteznek, sok más galaktikus testvérünkkel együtt, felhívják figyelmünket arra, hogy nem egy kis lealázott birkanyáj vagyunk, hanem egy intergalaktikus viszonyban is számon tartott csodálatos emberiség. Nem az a dolgunk, hogy rabszolgák legyünk, tudatlanságban, az anyag szorításában éljünk, hanem az, hogy ráeszméljünk, milyen csodálatosak vagyunk, egy nagy egész fontos részei. Így segítenek minket testvéreink.
Ashtar kapitány az, aki a Föld körüli, Galaktikus Föderáció űrhajóit irányítja és koordinálja az eseményeket a Földön. Ő egy magasabb dimenzióból visszatért lény, magasan fejlett tudattal, csodálatos energetikával. Akit érdekel, a világhálón már sok médium közölt róla információkat. Ő és a flotta rengeteget tesz, hogy technikailag biztosítsák a változásokat. Viszont nem avatkozhatnak be a Föld energetikai változásaiba. Azt csak a Föld lakói tehetik meg, mert a Szeretet Törvényei szerint szabad akaratot kaptunk. Olyan nincs, hogy ölbe tett kézzel várjuk, hogy majd galaktikus testvéreink megoldják a dolgokat itt a Földön, és mire észbe kapunk, már egy csodálatos, szeretetteljes, erős fénnyel izzó világban találjuk magunkat, ahol az emberek boldogok. Nem teremthetik meg a földi Mennyországot.
Ez a mi dolgunk. Aki szeretne boldogságban, egészségben, kiegyensúlyozott életet élni, annak nincs más dolga, mint hogy felhagyjon a félelemmel, és a Szeretet Törvényei szerint éljen. Ezeket nem kell úgy elképzelni, mint kőbe vésett dogmákat, amiket ha nem tartunk be, akkor majd megbüntet minket valamilyen hatalmas erő, valamiféle Isten. Annyit jelent csupán, hogy vannak bizonyos törvényszerűségek, amik úgy működnek, hogy segítenek minket a Szeretet Útján járni. Aki alkalmazkodik ezekhez a törvényszerűségekhez, annak életét áldás, szeretet és boldogság kíséri. Minél többen járjuk ezt az utat, annál biztosabb, hogy végül az anyagelvűség összeroppan és megteremtjük új világunkat, ahol az igazság és a feltétel nélküli szeretet uralkodik. Ez egy olyan szabad világ lesz, ahol felfedezhetjük, mennyire nem vagyunk egyedül az Univerzumban, mennyire sok testvérünk van, aki segít minket.
A Föld energetikai átalakítása már folyamatban van, egyre több dolog adott ahhoz, hogy sikerüljön ezt a csodálatos új világot megteremtenünk. Azt jó, ha tudjuk, hogy ezeket az energetikai változtatásokat bizony szintén nekünk kell megtennünk. Hogy pontosan kiknek, majd az adott személyek megkapják az intuíciót. Mi azért vagyunk itt, hogy a változások nagy részét megtegyük. Sok Ashtar kapitánytól való médiumi közvetítés tesz jelentést arról, hogy milyen energetikai változtatásokat csináltak szíriuszi testvéreink a Földön. Igaz, valóban sokat tesznek, de energetikai változtatásokat, mint írtam, nem tehetnek, és nem is tesznek. Ezeket a változtatásokat emberek hajtják végre, természetesen sok esetben szíriuszi sugallatra. Nekünk az volt némiképpen furcsa, hogy ahogyan néhányan mások, úgy mi is tárgyalásokat folytatunk csillagtestvéreinkkel, és az ő sugallatukra mi is csináltunk változtatásokat. Nem mindig tehettük pontosan azt, amik ők kértek , de némiképpen hasonlót igen, így azt meg is tettük. Hozzátenném, hogy mi a Teremtő utasításait hajtottuk végre. Kis idő elmúltával aztán azt olvassuk az egyik médiumi oldalon, hogy Ashtar kapitány a szíriusziakkal milyen újabb dolgokat vittek véghez az emberiség javára, és bizony azt írták le, amit mi csináltunk. Legalább láttuk, hogy működik, és tényleg megtörtént amit létrehoztunk.
Másrészről nem tartjuk helyes hozzáállásnak, hogy learassák a babérokat olyan dolgokért, amiket nem ők tettek meg. Mint írtam, nem is tehetik meg. Nem mintha mi babérokra vágynánk, nem is kell minket név szerint említeni, csak a valódi történések legyenek leírva. Némely médium nincs tudatában annak, hogy felhasználják a tudatát. Egy részről nincs is ezzel semmi baj, hisz mindez a Földet és lakosságát szolgálja.  Ne felejtsük el, hogy attól még, hogy egy rendkívül fejlett fajról van szó, még nekik is van egójuk. Még egyszer hangsúlyozom, a változtatásokat az emberek végezhetik el, ők is végzik el. A szíriusziak a saját bolygólyukon végezhetnek energetikai változtatásokat, mert ahhoz nekik van meg a joguk, és senki másnak. A Földön ugyanígy csak nekünk van jogunk változtatni és senki másnak. Ez nem csökkenti érdemeiket a felvilágosító, tudatra ébresztő információ átadó, és a változásokat segítő szervező munkájukért, amiért az emberiség háláját és köszönetét érdemlik.

3 megjegyzés:

  1. A cikkhez tartozó fotón a plejádok látható nem a Szíriusz.

    VálaszTörlés
  2. Ime a Szíriusz:
    http://www.ebmsz.hu/filestore/images/115/35644_sirius-z1_500x255.jpg

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Fraktál Artist!

      Köszönjük az észrevételt.

      A fénykép kiválasztásánál nem volt szempont, hogy milyen csillagképet ábrázol, számunkra a lényeg a szépsége.

      Törlés