2012. július 25., szerda

Szíriuszi üzenetek 3.

A Fény szövetségében négyen rendelkezünk azzal a képességgel, hogy kiszűrjük a sötét lelkűeket a hajók legénységéből, mivel így annyira megsokszorozódott a munkánk, hogy nem bírtuk. Segítség kellett. Gondoltuk, hogy ötödik dimenziós lények segítségét kérjük a Szíriuszról. Ők nem jöttek. Akkor úgy döntöttünk, a Szíriusz belső földjének vezető Anyját kérjük meg, hogy segítsen. Segítene is szívesen, de a belső népből már rengetegen átkeltek az ötödik dimenzióba, kevesen maradtak, és az ő feladata, hogy a szíriuszi népet segítse. Így is sokat tesz, mert folyamatosan kapcsolatban van a Fény szövetségével. Itt nagyon ajánlott a meditáció gyakorlása. Ilyenkor vele is kapcsolatba léphetnek a szíriusziak, és rengeteg információt kaphatnak tőle. Ez pont eléggé leterheli, de azt tanácsolta, kérjünk meg földi ötödik dimenziós lényeket. Jöttek is hárman, egyik Mú korában volt főpap, másik kettő Ata-Isis korában felemelkedett főpapok. Mindannyiukat ismerjük, csodálatosan tiszta lények. A segítségükkel meg tudtuk tisztítani az űrhajókat. Mivel mind kérték a fénymagot, mindegyik hajóra el is helyeztük. A legénység ennek köszönhetően hamar visszanyerte eredeti egyensúlyi állapotát.
A szíriuszi tanács nagyon ellenünk van, de ez annak is köszönhető, hogy tagjai között van egy fekete gyík, aki az eredeti tanácstagot megölte, és alakját felvéve helyét is átvette. A szíriuszi tanácsról érdemes tudni, hogy csak nemesi családok sarjai lehetnek tagok. Meg van határozva, hogy akik egykor megalakították, az ő leszármazottaik közül apáról fiúra száll a tisztség. Biztos, hogy az alapítók fantasztikusan tiszták voltak, tiszta meglátásokkal, mindenre kiterjedő figyelemmel, de leszármazottak inkább hatalmukat féltő emberek lettek, örökölt és nem kiérdemelt rátermettséggel. Munkájukból is látszik, hogy hajdani éleslátásuk már nem működik. Nem vizsgálják meg kellő alapossággal a problémákat, de hogy felkészületlenségüket elkendőzzék, iszonyú sokáig képesek tanácskozni, még csip-csup ügyeken is. Viszont az évezredek során a népbe belenevelték, hogy amit a tanács dönt, az szent és sérthetetlen, ellen lázadni hazaárulás, tilos, és azonnali kitagadással jár. Ez bele is ivódott a népbe, lázadni nem is akarnak a tanács ellen, döntéseit nem kérdőjelezik meg. Nehéz dolgunk volt, hogyan is győzzük meg őket arról, ami nekünk egyértelmű volt, hogy nem mindig működnek megfelelően, és hogy beszivárgott egy fekete gyík, aki demoralizálja a tanácsot, két tagot már teljesen megfertőzött. Érdemes tudni azt is, hogy mindenki egyenrangú a tanácsban, vétójoggal. Csak akkor egyeztek meg, ha egyöntetűen elfogadtak valamilyen döntést. Szétzülleszteni a tanácsot, lassítani a munkáját így rendkívül egyszerű. Egy kis egyet nem értés, és máris felborult minden, kezdhetik elölről az egész ügy tárgyalását.
Szerencse, hogy megtaláltuk ezt az adatbázist, így tisztázhattuk magunkat minden vád alól, és leleplezhettük a sötét gyíkokat. Még így is van olyan hajó, amelyik inkább a tanács utasításaira vár, de ez természetes, az ő döntésük, mi tiszteletben is tartjuk. Viszont nem zártuk le a tájékoztatást. Mostantól cenzúra és korlátozás nélkül mennek az információk, a felvételek a hajók között. Ezt kizárólag saját biztonságunk érdekében tesszük.    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése