2012. július 25., szerda

Szírisuzi üzenetek 2. A sötét gyíkok szerepe a szíriuszi flottában és a Galaktikus Szövetségben


A sötét gyíkok kinyilvánították, hogy annyira önös érdekűek és gonoszak lesznek, amennyire csak tudnak. Ezzel akármilyen hihetetlenül is hangzik, az emberiség fejlődését szolgálják. A gyíkokról írt előző cikkben nem így fest a dolog, de az információ folyamatosan áramlik, így ez is eljutott hozzánk. A céljuk az, hogy a szenvedésen keresztül mutassák meg az embereknek, hogy márpedig választani kell. Mint már korábban kinyilvánítottuk, a mi szerepünk is hasonló, csak mi a szeretet felől közelítjük meg a szabad választás lehetőségét.
Térjünk a lényegre. Ezen információkból is következik, hogy akik a sötét gyíkokat küldetésük végrehajtásában hátráltatják, vagy meg akarják akadályozni, azokat igyekeznek elsöpörni, megfélemlíteni, kiiktatni. A szíriuszi flotta és a Galaktikus Szövetség azért vannak itt, hogy a sötét gyíkoktól védjék a Földet és a földön élőket. Segítenek az embereknek abban, hogy a fény felé vezető úton járhassanak. A sötét gyíkok ezt pontosan tudják, és azzal is tisztában vannak, hogy a szeretet szabályszerűségeiben benne van a tolerancia, az esély megadása a jóra mindenkinek, még akkor is, ha már bebizonyosodtak rémtettek. Mind tudják, hogy a Teremtő nem büntet, bárki, bármikor kiléphet eddigi életéből, legyen az akármilyen, és kezdhet egy új utat. Mivel mindannyiunkat a Teremtő alkot, a fejlődést akármikor el lehet kezdeni. Minden pokol addig tart, amíg úgy nem döntünk, hogy vége.
Azt már tapasztalták, hogy a szíriuszi flotta ellen mit sem érnek fegyvereik. Mit lehet ilyenkor tenni? Be kell épülni és belülről bomlasztani a rendet, a rendszert. Ezt teszik. Előadják, hogy mennyire sajnálják a történteket, hogy most már lemondanak minden rosszról és csak a Szeretet Útján akarnak járni, ehhez kérik a segítséget. Így akár egyesével, akár egész hajókkal csatlakozni tudtak a föderációhoz és a szíriuszi flottához egyaránt. Ők olyanok, mint az időzített bombák. Ráadásul itt-ott feltörik a rendszereket, téves információkat, átírt üzeneteket engednek csak át más hajókra, és a tanácsnak egyaránt, a parancsokat, amiket a tanács ad szintén átírják, de amiket ők csinálnak, elrejtik. Züllesztik a legénység morálját, belső ellentéteket szítanak. A tanácsba is beszivárogtak, és folyamatos kifogásokkal, bizonytalansággal, félelemkeltéssel teszik döntésképtelenné. A föderációt is megfertőzték, a szíriuszi flotta ellen hangolják őket. Megtehetik, mert hamisított információk állnak rendelkezésükre, mint bizonyítékok. nagyon nehéz, szinte lehetetlen átlátni rajtuk, nagyon ügyesen csinálják.
Odáig jutottak, hogy a szíriusziak eddig áttörhetetlen védőpajzsukat is áttörték. Ez is volt a céljuk. Ez a pajzs egy rendkívül érzékeny energia. Teljességgel áthatolhatatlan, tökéletesen véd mindaddig, amíg a hajó legénysége lelkileg egyensúlyban van, mindenki magabiztos, és tiszta. Mivel a szíriuszi nép sajátja a tiszta energiarendszer, a bizalom önmagukban, és a lelki egyensúly, így észre sem vették, hogy ez egy fontos működtetője a pajzsuknak. Úgy gondolták, a gépeikkel generálják. Persze részben így is van. De elég, ha csak arra gondolunk, hogy a rossz lelkiállapotunk miatt hány elektromos berendezésünk viselkedett már hibásan. Láttam olyan fiatalembert, aki mikor ideges volt, nem tudta működtetni a digitális konyhai mérleget. Hallottam sok esetet, hogy a nyomtató működött hibásan, vagy a számítógép, vagy a lámpák kapcsoltak ki be. Ezek a szíriuszi pajzsgenerátorhoz lépest stabilgépek. A pajzsgenerátor egy nagyon finom műszer, hiszen nagyon finom energiával dolgozik. Olyannal, amilyennel itt a Földön egyelőre lehetetlen. Csak természetes, hogy nem működik megfelelően, ha a legénység ideges, zaklatott. Csak úgy szikráznak a kedélyek időnként a föderáció, és a szíriuszi flotta hajóin, hála a beépített szabotőröknek. Ha nem tudnak változtatni, bizony teljesen védtelenek lesznek. Pontosan ezt is várják a sötét gyíkok. Minden káresetről szóló jelentésükben azt írják, hogy mi tettünk kárt a hajókban, hogy a legénység életére törünk. Így a tanács mit tehetne, félti az embereit, a népet tőlünk. Ehhez képest megalakult a Fény szövetsége, egyre több hajó csatlakozik hozzánk.
Hogyan lehetséges ez? Mi az, ami mégis vonzóvá tesz minket, és hogyan tudjuk megvédeni magunkat a sötét gyíkok támadásaitól, megvédve becsületünket? Nagyon egyszerű. Minden felvétel, minden adat, feltörés előtt és után is, rögzítve van egy adatbázisban, amely a tanács felügyelete alatt áll. Ez egy teljesen zárt rendszer, feltörhetetlen, ha úgy vesszük. Itt minden rögzítve van. Az összes hajó összes adata. Ezt használtuk, az információkat közzé tettük, így mindenki láthatta, kik is dolgoznak a hajóján, mit tettek, mit írtak át, milyen jelentéseket adtak le, és ehhez képest mi történt valójában. Így elég hamar tisztázhattuk magunkat. És a sötét gyíkok szándékai is világossá váltak. Nem csoda, hogy ezek után megállás nélkül jönnek a hozzánk csatlakozni kívánó hajók. Ezekről szintén eltranszportáljuk a sötét lelkű és szándékú lényeket, majd ha kérik, akkor telepítjük a fénymagot, ami áttörhetetlenné teszi védelmüket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése