2012. július 29., vasárnap

Szíriuszi üzenetek 4.


Az utóbbi napokban rengeteg esemény zajlott. A Szíriuszi Tanács lemondott. Azért döntöttek így, mert kiderült, hogy nem működik az a rendszer, ami alapján eddig működtek. Mióta megalakult a tanács, azóta csak azok lehetnek tagok, akik az első megalakuláskor részt vevők leszármazottai. A tanács tagsági joga apáról fiúra szállt. Ezt már említettük. Az is kiderült, hogyan demoralizálja a tanács működését egy fekete gyík. És bizony kiderült az igazság annak köszönhetően, hogy a titkosított adatbázisukból hozzáférhetővé tettük az információkat. Kiderült működésképtelenségük és döntésképtelenségük egyaránt. A régi rendszer immáron elavult és nem használható.
Megalakult egy új tanács. Alapjaiban más a felépítése. A tanács tagjait érdemei szerint, és nem származása szerint választják meg ezután. Nem öröklődik apáról fiúra a poszt. Sőt, amennyiben nem találják megfelelőnek egy-egy tanácstag munkáját, az bármikor leváltható. Mindenki egyenrangú. Ez nem azt jelenti, hogy nem választhatnak maguk közül vezetőt, hanem  a tanács a legfelsőbb irányító-irányadó testület. A tagjai: minden más bolygókhoz kirendelt flotta ad egy-egy tanácstagot, a Fény szövetsége, a Földhöz kirendelt flotta, és a Szíriusz bolygó is egyet-egyet. A Szíriusz belső földjén a vezető Anyát megkérték, hogy ő is legyen tanácstag, amolyan tanácsadó, azaz mindenben kikérik a véleményét. Kapcsolatukat a belső földdel szorosabbra fűzték. Küldenek le is tanulni vágyókat, de a föld felszínén is hoznak létre olyan központokat, ahol tudásukat átadhatják a belső földiek. A vezető Anya elég nehéz helyzetbe került, mert szinte mindenki átkelt már a következő dimenzióba. Most onnan hívja vissza népének néhány tagját, hogy ezt a feladatot el tudják látni.
Az új tanácstagok, kissé nehezen rázódtak bele az elmúlt napokban a nagy felelősségbe, mert hirtelen vezetők nélkül, magára maradt a nép. A Szíriusz bolygón élők egy ideig nem is értették a helyzetet, nem akartak maguk közül tanácstagot választani. Várták, hátha helyreáll a régi rend. Csak amikor már nem volt mit tenni, az új tanács várta, hogyan döntenek, akkor végre rátaláltak a megfelelő emberre. Őt is ismerjük, eddig a szíriuszi flottánál dolgozott, majd mikor Ashtar hazarendelte a flottát, már nem jött vissza a Földhöz, hanem a családjával maradt. Ezek szerint valóban nincsenek véletlenek, mert neki otthon kellett maradnia, hogy most a tanács tagja lehessen. Nehéz helyzetbe kerültek ezek az emberek, mint mondtam, részint, mert ekkora felelősség sosem terhelte a vállukat, eddig csak parancsokat hajtottak végre, most viszont kreatívan, felelősséggel kell dolgozniuk, egész népük jövőjén. Teljesen új irányelveket kell alkotniuk a tanács működéséről, a nép vezetéséről. És köztük a több millió fényév távolság is. Hála a jó telekommunikációs berendezéseiknek, eleinte a távolság leküzdése volt a legkisebb problémájuk.
Mostantól sokkal nagyobb szabadságot kapnak a kisebb vezetők is, kreatívan és felelősséggel kell ellássák munkájukat. Szabadságot kapnak, viszont előzetes egyeztetés nélkül, bármikor leellenőrizhető minden, amit parancsba adtak. Addig azonban nem zavarják őket, míg valami baj nem történik, vagy fel nem merül a probléma leghalványabb jele.
Sok újdonságot hoztak, nem is érzem úgy, hogy mindenről tudnunk kell. Mivel nem igazán törvényekkel, hanem inkább irányelvekkel igyekeznek valamilyen szabályozott keretet adni életüknek, példamutató lehet az emberiség fejlődése szempontjából is. Ha majd eljön az ideje, hogy mi is áttérjünk egy ilyen szerveződési rendszerre, biztosan segítenek majd, akkor feltárnak előttünk mindent. Addig viszont még nekik is kísérleti stádiumban van ez az új rend. Mi csodálkozva szemléljük az alakuló eseményeket, nagyon boldogok vagyunk, hogy egy teljesen új alapokon nyugvó kormányzási rendszert láthatunk felépülni. Persze ehhez az egyéneknek is egy érettségi szintet el kell érni, hogy működhessen a rendszer, amit még sajnos a Földön kevés embernél tapasztalhatunk. Ehhez le kell tenni az önzés, a hatalomvágy, az agresszió, a rövidlátó döntések minden formáját, és szeretettel fordulni mások és a természet irányába.
Ami még nehézséget jelent, hogy sokan azt is szeretnék, ha az összes flotta teljesen megtisztítaná magát a sötét elemektől, a sötét erőktől látszólag átállt lényektől. Ennek még nem mindenki látja be a szükségességét, pont a tolerancia miatt, ami jellemző a népre. Ők sajnos még nem értik egészen, hogy a nem megfelelően alkalmazott empátia a vesztüket okozhatja, de az egész szíriuszi népét is. Akik viszont szeretnék megtisztítani a flottájukat, ismét nagy kihívás elé néznek. Ők maguk nem érzékelik egyenlőre a sötét szándék-energiamagot. A vezető Anyát megkérték, hogy hívjon vissza fejlett lényeket a Szíriusz belső földi ötödik dimenziós lényeiből segítségül. Már egy lény vállalta a feladatot.   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése