2012. július 24., kedd

Síriuszi Üzenetek 1. A Fény Szövetsége

Már említettem, hogy a szíriusziak egy része folyamatosan megújul. Ez annyit tesz, hogy a Szíriuszi flottából kivált egy kisebb csoport, akik úgy gondolják, végre tenni akarják azt, amire vállalkoztak: segíteni a Földnek, Földanyának, és az embereknek a fejlődésük, felemelkedésük folyamatában. Ezt a kis csoport a fizikai inkarnációnk személyes védelmét is ellátja. Belőlük, élükön egy Admirálissal, (aki immáron főparancsnok helyettes) a szíriuszi főparancsnokból (aki egy ötödik dimenziós lény, aki még a Földön, Atlantisz korában volt főpap, aztán felemelkedett, mint annyian mások akkoriban) és személyünkből alakult meg a Fény szövetsége. Nem ülnek tétlenül, mint a flotta többi része, hanem rengeteget dolgoznak. Emellett ők is akarnak fejlődni, és ezért nyitottak és a fejlődésükért tesznek is. Fontos irányelvük: nem keresnek meg senkit, hogy csatlakozzon hozzájuk. Aki viszont megkeresi őket, szigorúan átvizsgálják. A legénységben nem lehet semmilyen beépített fekete szándékú lény. Csak teljesen tiszta lelkű, indíttatású és lelkes legénységi tagokból, és tiszti karból álló emberekkel rendelkező hajókról lehet szó. Mivel alaphelyzetben a szíriusziakat egy bizonyos megértés és tolerancia jellemzi még a gyíkokkal szemben is, ezért nem is tudják, hogy hajóikon vannak-e teljesen rossz szándékú lények, akik magukat jónak és segítőkésznek állítják be, közben „aknamunkát” végeznek a szíriusziak és az emberek kárára. Egyfajta beépített ügynökként megtévesztve a jószándékú befogadóikat.  A főparancsnok-főpap is segíti a munkát azzal, hogy nem kell csupán minket kérdezniük, ha egy új hajó csatlakozna, a személyzet állapotáról. Ő is érzékeli a mély szándékot, ki tudja szűrni az esetleges veszélyforrásokat. Ő idővel erre meg tudja tanítani a szíriusziakat is. Ettől függetlenül szólnak nekünk is, ha van új hajó, hogy ellenőrizzük le mi is, hogy teljesen tiszta-e mindenki szándéka. Persze ritkán van csak olyan, hogy egy hajó személyzete teljesen tiszta. Akkor sincs gond, ha nem az. A veszélyes személyeket egyszerűen eltranszportálják más hajókra. Vagy vissza a saját közösségeibe, vagy, amennyiben nem teljesen gonoszak a szándékaik, akkor szíriuszi űrhajókra, ahol továbbra is tevékenykedhetnek. A lényeg, hogy a Fény Szövetsége egy csupán tiszta lelkű és szándékú lényekkel dolgozó elit alakulat. Itt nem érvényes a tolerancia olyan lényekkel kapcsolatban, akik nem teljesen ilyenek.
Ennek alapvetően az az oka, hogy tudjuk, a sötét gyíkok is, mi is, azért vagyunk itt, hogy az emberek szabad választási jogát biztosítsuk. Ez annyit tesz, hogy a sötét gyíkok minden erejükkel önzőek, gonoszok, kegyetlenek, a világot rabszolgaságba kényszerítik, hogy aki a gyűlölet útját szeretné járni, az meg tudja tapasztalni döntése következményeit. Mi azért vagyunk itt, hogy aki a szeretetet és a fény útján szeretne járni, az döntése következményeit meg tudja tapasztalni. Ez két teljesen, szélsőségesen ellentétes pólus. És ráadásul egy bolygón belül. Ha hagyjuk, hogy szabotálják erőfeszítéseinket gyanús elemek, mert toleránsak vagyunk, akkor, aki a szeretet útján jár, leginkább az önfeláldozást és mártírságot élheti meg. Ennél mi többet szeretnénk biztosítani, mert a Teremtő ennél többet ad annak, aki ezen az úton jár. Így nem engedhetjük meg, hogy a szövetségben akár csak egy személy is kicsit negatív, vagy bizonytalan legyen. Ebben a kiélezett helyzetben a lehető legtisztábbnak és legerősebbnek kell lennünk lelki-szellemi szinten is.  Aki nem tudja eldönteni mit is szeretne valójában, annak eleinte támogatást nyújtanak a legénységi tagok, bíztatják, hogy döntsön, meditáljon el a tényeken, aztán ha úgy dönt marad, akkor dolgozzon annak megfelelően, ha nem képes erre, akkor visszatér a flotta űrhajójára. Aki időközben túl nagynak érzi a felelősséget, és nem bírja a terhelést, bármikor visszatérhet más, a Fény Szövetségén kívüli hajóra.
Miért ez a nagy felelősség és terhelés? Mert nem elég, hogy a Földön kihelyezett műszerek milliárd adatát fel kell dolgozni és azok segítségével, önállóan, kreatívan, felelősségteljesen kell dolgozni, stratégiákat kidolgozni. Ezeket a terveket aztán bemutatják, megbeszélésre terjesztik, ha a vezetőség elfogadja, végre is kell hajtani. Másrészben amiatt, mert nem vagyunk a sötét lelkűekkel toleránsak, mivel nem hagyhatunk a hátunkban gyilkolni kész ellenséget, a szíriuszi tanács ellenszenvét is kiérdemeltük. Hiába tiszták a szándékaink, a szíriuszi tanács nem érti, fél tőlünk, mert azt gondolják, hogy a kollektívából kiszakítottunk néhány hajót, ami a szemükben szabotázs. Igaz, hogy az itt állomásozó többszázezer hajó nem sokat tesz, mi legalább tesszük azt, amiért itt vagyunk. Pont ez a motivációs erő hajtja azokat, akik csatlakoznak hozzánk. Akik a Fény Szövetségébe tartoznak, teljes védelmet élveznek mindennemű támadástól, mert lelki stabilitásuk, tiszta szándékaik felerősítik saját védelmi pajzsukat is, emellett, aki kéri, annak hajójára mi is telepítünk egy fénymagot, mely a Teremtő tiszta szeretetét ontja magából. Sokan nem is tudják a Földön, micsoda hatalmas ereje van a szeretetnek. Ez nem csak egy olyan energia, ami megnevettet, ami jó hangulatot eredményez, és kellemes érzés. Ennél jóval többről van szó. A szeretet az, amin az információ terjed, ez a teremtés alapköve, az atomok és ezzel magának az anyagnak is az alapja. Ebből épül minden. Ez működteti a telepátiát, az úgynevezett csodákat, a véletleneket és még sorolhatnám. Egyik tulajdonsága, hogy mivel sokkal magasabb a rezgésszáma, mint a gyűlöletnek, ezért a rossz szándék ellen pajzsként használható. Ezért azok a hajók, akik ezt tőlünk kérték, teljességgel sebezhetetlenek, műszereik tökéletesen és gyorsan működnek, emellett az emberek is energiával telítettek, lelkesedésük és tettvágyuk folyamatosan nő, nem fáradnak el. A Fény szövetségének erői már pár nap alatt több ezer hajóra nőtt.
Ez idővel az egész szíriuszi népnek egy alternatíva lesz, amivel további fejlődésüket elősegíthetik. Most a Földet és lakosságát segítik ezek a jó energiák. Viszont az is biztos, hogy mivel megvan a két ellentétes pólus, és mindkettő rendkívüli erővel bír, nem nagyon lesz olyan ember, aki lagymatagságban (langyos vizű pocsolyában tespedőnekJ) bír maradni. Hamarosan mindenkinek választania kell. Ez azt is jelenti, hogy egyre több lesz a földi történésekben a választásra „erőteljesen noszogató” esemény.  

1 megjegyzés: