2012. július 22., vasárnap

17. Észak-Amerika

2012.07.19-én sikerült egyesíteni a két előző energetikai szerkezetet, így egy ötszög jött létre. Ez most már erősíti a benne lévő kis háromszögeket. Remélhetőleg ez csillapítja Amerikában a kedélyeket. Akármennyire is furcsán hangzik, mert Amerika a szabadság földje, akkor is nagy sötétségben tartják az embereket. Az oktatási rendszer egyszerűen katasztrófa. Valóban sok tudós tevékenykedik, de az igazi kutatások sosem derülnek ki. Ami viszont igen, hogy kreáltak egy Amerika imádatot, amit tudatosan a nép fejébe plántálnak. Ez azt a célt szolgálja, hogy a háborúkat, amiket vívnak, elhitessék az emberekkel, hogy jogosak, és fontosak. Pedig ezeknek semmi értelme, csak az, hogy elpuffogtassák a fegyvereiket, ezzel generálva, hogy legyen értelme a hadi fejlesztéseknek, és a egyáltalán a hadiiparnak. Azt is tudjuk, hogy ezeket a háborúkat ők maguk generálják. Tudjuk azt is, hogy az ellenük elkövetett terrorcselekményeket is maguk rendelték meg, pont azért, hogy ezzel is háborút gyártsanak. Emellett állandóan hazugságokkal bombázzák a világot, hogy minden nemzet szemet hunyjon a háborúik felett. Például, azért rohannak le arab országokat, mert ott nincs demokrácia. Mi közük van ehhez? Meg atomfegyvereik vannak, de aztán semmit nem találtak. Csak olajat. Nem rossz igaz? Amit Szerbiában műveltek, az is szervezetlen vandalizmus volt. Persze ez nem mentesíti a szerbeket az ok nélküli népirtásért. Azt is tudjuk, hogy Kínának az aranytartalékai nagy részét is ügyesen elkobozták. Ezen felül óriási adósságai vannak Kína felé. És akkor a mi a megoldás? Háború???... Ők ezt akarják választani. Nem tudom, hogy meddig támogatják még őket a többi nemzetek. Most azzal, hogy a politikusok egymás idegeit borzolják, egyre elkerülhetetlenebbé teszik ezt az újabb háborút. Nem is értem, igazából ki hisz még nekik?
Az amerikai hatalom a saját népét is butaságban tartja, hogy birkaságra kényszerítve őket, elfogadják azt a sok borzalmat, amit eléjük tárnak. Gondoljunk itt arra, hogy bevezettek egy olyan törvényt, hogy akárkit le lehet fogni, bezárva tarthatnak, ameddig csak akarnak, ok nélkül, és végül még meg is ölhetik anélkül, hogy bárkinek elszámolással tartoznának. Milyen rendszer az ilyen? Nem igazán érthető, hogy meddig tarthat ez a rémuralom. Remélhetőleg mindez az állami nyomás csökkenni fog, és az emberek végre felébrednek mély álmukból. Mindenkinek van választása, akárhol is éljen. Aki a Fény, a Szeretet Útját kívánja járni, az meg is fogja tapasztalni ennek az útnak a nehézségeit, de az áldásait is. Aki a gyűlölet útját akarja járni, annak a következményeivel szembesülhet. A mi feladatunk, hogy a sötét erők ellenpólusaként fenntartsuk a Fényt, hogy legyen értelme a szabad választásnak. Nincs mitől tartani, akármit is szeretnének a gyíkok, nem fog nekik sikerülni teljes sötétségbe taszítani a világunkat. A Teremtő Szeretete és Fénye segít nekünk és mindazoknak, akik ezt az utat választják. Az egész szörnyűségnek csupán annyi az értelme, hogy a habozókat is választásra kényszerítse. Hangsúlyozom, mindenki azt fogja megtapasztalni, amit választ. A Fény erői is dolgoznak, többen vagyunk, mint azt bárki is gondolná.
Földanya már kérte a segítséget, így mindannyian, akik a Fény Útját követjük, minden erőnkkel segítjük Őt. Azok a fegyverek, amik kárt tehetnének benne, egyszerűen nem fognak működni. Csupán az egyes embereket érintheti döntéseik következménye. Hogy kik segítenek még nekünk? A Föld körül bizony itt a Szíriuszi flotta, a Galaktikus Föderáció armadája is. Mindezek az erők biztosítják, hogy Földanyában nem eshet kár. A Szíriuszi flotta egy része folyamatosan megújul, alkalmazkodik minden újabb feladathoz, ami adódik a Földön, így folyamatosan követve az eseményeket, naprakészek tudnak maradni a tennivalók lebonyolításában. Így együttműködve segítjük a Föld fennmaradását, és a Föld lakóinak biztonságát.     

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése