2012. szeptember 3., hétfő

Fénykereszt és Lejegyző üzenetei 2.

Kedves Fénymunkások és információ közvetítést vállalók!

Szeretném felhívni mindenki figyelmét a felelősségre. Milyen csatornából közvetít valaki, és annak mik a tényleges szándékai. A csatornázó hatalmas felelőssége utánanézni a kapcsolattartójának. Sajnos a tapasztalatok szerint kevesen teszik meg, annyira lelkesek, hogy „fentről” csatornázhat. És azoknak is a felelőssége, akik továbbítják, megosztják másokkal az üzeneteket. A fenti írás is sajnos pontatlanná vált, legalábbis a Föderációra és Ashtar parancsnokságra nézve. Sajnos a Fény galaktikus Föderációja már talán csak nevében létezik, mivel több olyan faj is tagja (volt) akiknek nem éppen tisztességes szándékai vannak. Greg Giles információforrása éppen egy ilyen faj. Az üzenetekből nehéz erre rájönni. „Mögé kell nézni”. Ez a faj lett éppen ma egy másikkal egyetemben hazazavarva, mert kiderültek a Föld megszállására vonatkozó és a többi tisztességes faj elleni sötét terveik. Szeretet-vezéreltnek mutatják magukat, közben szövögetik a Föld megszállására a terveiket. Volt tisztességes faj is aki hazament, mikor kiderültek az első ilyen szándékok, hogy ehhez nem adják a nevüket, inkább elmennek. A Föderáció már hónapok óta nem létezik a sokak által ismert formájában.
Szerencsére az itt maradtak közül a többség már jószándékú, segítőkész, a többi meg szemmel van tartva mind a Fény Szövetsége, mind a szíriuszi ittmaradt flotta, mind általunk.
 Az Ashtar parancsnokság már régóta nem létezik. Ashtar hazament az ötödik dimenzióba, pár szíriuszi volt flottaparancsnok visszaélt a kódjával. Kb egy hete a mostani flottaparancsnok le is tiltotta a kódot, senki nem csatornázhat Ashtar nevében. Az ezen időponton túli Ashtar üzenetek egyértelműen hamisak, bármilyen szép üzeneteket is küldtek…
Az írások többsége jó, próbálja a jó irányba terelni az embereket, csak a hitegetés, melldöngetés, arrogáns stílus az árulkodó a nem éppen szeretetteljes szándékról.
Fontos mindenki először saját magát fejlessze amennyire csak lehet.
Egy nagyon jó „ima”, ami utat mutat, hogyan is kezdjünk neki:
„Adj Uram erőt ahhoz, hogy változtassak, amin tudok.
Adj Uram erőt ahhoz, hogy elviseljem amin nem tudok.
És bölcsességet, hogy a kettőt meg tudjam különböztetni egymástól.”
Például ne idegeskedjünk, bosszankodjuk azon, hogy valaki, esetleg közvetlen hozzátartozónk nem akar fejlődni. Szabad akarata mindenkinek, hogy ne tegye. Ezen nem tudunk és szabad változtatnunk. Annyit tehetünk viszont, hogy átadjuk az információkat, többi az ő dolga, döntése.
Amit tehetünk, hogy szeretettel fordulunk feléje, elfogadjuk a döntését, ha nem akar fejlődni.
Tanuljuk az elfogadást.
Én is az információkat átadom, és mindenki saját döntése, hogy mit kezd vele.

1 megjegyzés:

  1. A fèny galaktikus szovetsègènek 2012.09.10-ei "Csalàdi portrè" cimu uzenetèben testvèreink elmagyaràzzàk, hogy minden alkalommal màs ès màs lènyek csoportja kuldi az uzeneteket. Tehàt Gregnek nincsen csak egy informàciòs forràsa...

    VálaszTörlés