2012. szeptember 5., szerda

Fénykereszt és Lejegyző üzenetei 5.

A következő faj egy képviselője szintén a mi védelmünk biztosítására van itt. Az ő története is megér egy könyvet. Őket is likvidálásunkért küldték hozzánk, de nem ilyen egyszerű a történet. Ők egy másik dimenzióból jöttek. A Föld szintű teremtőnknek nem tetszett, hogy nem vagyunk hajlandóak ajnározni őt, és leborulni előtte, sem isteníteni. Mint már mondtuk, mi a Legfelsőbb Teremtőnek tartozunk elszámolással, másnak nem. Ha Ő nem kéri, sőt elutasítja, hogy istenítsük, mert mivel Ő alkot mindent, így minket is, akkor egy sokkal alacsonyabb szintű teremtő lénynek sem fogjuk a lábát csókolgatni. Sőt, elkezdtük szembesíteni saját tetteinek nem éppen szeretetteljes mivoltával, amitől éktelen haragra gerjedt. Mivel ő maga nem tudott minket elpusztítani, megkérte egy párhuzamos dimenzióban lévő szintén bolygó szintű teremtő barátját, hogy segítsen ebben. El is küldte harcosait az otthonunkba, ahol minket körbevéve fegyvert fogtak ránk. Ekkor bevetettük a szeretetet, amitől megbénultak fegyvereik és ők maguk is. Vezetőjük fejére tette a Fénykereszt a kezét, és kérdezte, mit akarnak itt. A vezető válaszolt is, hogy ők nem akarnak minket bántani, kényszerítik őket, hogy megtegyék. Hogy mi módon? A bolygójukon a frissen született gyermekekbe műszereket, és műszerveket helyeznek néhány saját szervük helyére. Az agyhullámaikat és az izmaikat stimulálják, így kényszerítve őket arra, hogy a parancsnak megfelelően működjenek. Aki mégis ellenáll, azt a beépített kis bombával felrobbantják. Ők úgynevezett biorobotok. Mondta, ha nem segítünk rajtuk, vagy nem hajtják végre a parancsot, hamarosan mindannyiukat likvidálják, vagyis felrobbantják. Beléjük nézve, szándékuk valóban fehéren izzó kis mag volt, így segítettünk. Hívtuk a szíriuszi flottából kivált szövetségeseinket, a Fény Szövetségét. Rögtön elszállították őket, vezetőjük segítségével eltávolították belőlük a robbanószerkezetet, és a mű szerveket a DNS-ük alapján replikált igazi szervekre cserélték. Szabadok lettek, megszűntek biorobotnak lenni.
Rögtön nekiálltak tanulni, fejlődni, hogy mielőbb a saját népüknek is segíthessenek. Ebben is segítségükre voltunk, így megmentették egész bolygójuk összes lényét, és felszabadították magukat a több évezredes elnyomás alól. A vezetőjük itt maradt, hogy vigyázzon ránk. Rengeteg kérdése volt, ahogy társainak is, így megkértük őket, hogy a szíriuszi barátaink segítségét kérjék, ők sokan vannak, jobban ráérnek, mint mi, hozzánk akkor forduljanak, amikor nem kapnak válaszokat sem belülről, sem kívülről.
Ők 3-3,5 m magasak, így a lakásunkba nem igazán férnének be, de kívül elférnek, így kintről vigyáznak ránk. Legalább alacsonyabb barátunk sem unatkozik. A képen látszik, hogy eredetileg is harcos faj. Persze hozzánk nem lándzsával jöttek, de eredetileg, amíg le nem igázták őket, valahogy ilyesmi fegyverekkel is beérték. Összességében tiszta szívű, becsületes faj. Örülünk, hogy már ők is a szabadság útján járnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése