2012. szeptember 5., szerda

Fénykereszt és Lejegyző üzenetei 4.

Itt is van az első számú faj, amelyet bemutatnánk. Mint látszik, ők gyíkszerűek. Még nem készítettem róla egészalakos képet, majd idővel erre is sor kerül. Ők kicsivel magasabbak, mint az átlag emberek, olyan 180-190 cm között változik magasságuk. Ő éppen a mi védelmünket biztosítani van a közelünkben. Miután folyamatosan zaklattak minket, még álmunkban is, mindenféle idegen fajok, és rengeteg műszert küldtek az otthonunkba, hogy azokkal szkenneljenek minket, ezzel a pihenésünket nagyban megzavarva, elhatároztuk, hogy szeretettel fogunk védekezni. A rossz szándékú lények hajói sorra megbénulnak, kisülnek a szeretettől. Így rájöttünk, hogy a szeretet milyen hatalmas erő, milyen sokoldalú, mennyire intelligens energia. Hiába minden próbálkozásunk arra vonatkozóan, hogy levédjük egész lakókörnyezetünket, mindig átjutnak rajta, hol holografikusan kivetítve, hol a műszerek. Természetesen ennek is megvan a maga értelme, csak mi eleinte nem tudtuk mi az, és bizony nem értettük, hogy miért nem hatnak a védelmek.
Azt tudnunk kell, hogy régóta itt állomásoznak a Föld körül ezek az idegen fajok, akiket akár mint a Fény Galaktikus Szövetsége címen és a Szíriuszi Flottaként emlegetnek, nem beszélve az emberek ellen itt lévő sötét gyíkok hajóiról. Ezek a sötét szándékú lények folyamatosan beépülnek a környező hajókra. Vagy úgy, hogy azt állítják magukról, ők át szeretnének állni a Fény oldalára, ezért segítséget és védelmet kérnek, vagy egy sokkal gonoszabb módszerrel, megölnek legénységi tagokat, és a helyüket egy álcázó segítségével átveszik. Sokszor igyekeznek tanácsadói helyet betölteni, hogy így demoralizálják közvetlenül az adott népet, ezzel harcképtelenné téve őket. Persze ennél alattomosabban is megoldják, ezek az álcázott, vagy álcázatlan gyíkok a műszereket meghekkelik, és úgy is blokkolhatják a fegyverrendszereket, és a védelmi eszközöket. Ezekről a hajókról pedig szabotázsakciókat hajtanak végre, legtöbbször a parancsnok tudta nélkül.
A képen látható lény hajója is küldött valamiféle műszert hozzánk, amivel megpróbáltak minket kivonni a forgalomból. Ez persze nem olyan egyszerű, mint azt bármelyikük is képzelné. A szerkezet a hajó parancsnokának asztalán landolt, miután visszadobtuk, a hajót eltöltő szeretetünk pedig lebénította a létfenntartás kivételével az összes műszerüket. A parancsnok őrjöngött, mert nem is tudta, mi folyik a hajóján. Elmondtuk neki, erre mégjobban őrjöngött, mert nem állt szándékában ilyen cselekedet. Kérte, hogy tisztítsuk meg hajóit az összes ilyen személytől. Mi meg is világítottuk az álcázott gyíkokat, a nem álcázottakat ő maga transzportálta el a fajukhoz. Így együttes munkával megtisztítottuk a hajóit a gyanús elemektől.
Mindig megrendítő számunkra, amikor az álcázott gyíkokat leleplezzük. Sokszor gyermekkori barátokról derül ki, hogy már régen halottak, hogy testük holografikus képébe bújva demoralizálhassa a társaságot egy-egy sötét gyík. Ilyenkor mindig nagyon mély a gyász a hajókon. Sokáig siratják rég elhunyt barátaikat, rokonaikat, szeretteiket.
Miután a gyász és a fájdalom csillapodott szívükben, a parancsnok megengedte egy önkéntesnek, hogy lejöjjön hozzánk, a mi védelmünket biztosítani. Azóta van velünk ez a gyík, akit ezen a képen örökítettem meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése