2012. szeptember 26., szerda

Fénykereszt és Lejegyző üzenetei 8.

A Földanya új feladatra kérte meg a Fény Szövetségét és a szíriuszi flottát. Fel kell deríteniük, és semlegesíteni a föld alatti fegyverraktárakat. Ezekben a raktárakban atom, vegyi, biológiai és hagyományos fegyverek is találhatók. Ez nagyon nehéz feladat, mivel ezek nagyon sok esetben olyan helyen vannak, ahol a belső földre vezető lejáratok is vannak, és sok civil is dolgozik ott, mivel sok föld alatti katonai laboratórium és üzem is található. A civilekre vigyázni kell, a belső földiek kijáratát pedig nem szabad lezárni. Ezzel a nagyobb háborúk kirobbanását, atom, vegyi és biológiai fegyverek bevetését kell meggátolni, amik Földanyát károsíthatják. Elképzelhetetlenül sok ilyen raktár van, ami milliónyi űrhajónak és legénységének is nehéz feladat.
Az energetikai munkánk is megváltozott. Már nem kell a védelmi és szeretet övezeteket kiépítenünk, mivel nem érték el céljukat. Az emberek nem arra használták a kapott időt és szeretetenergiát, hogy fejlesszék magukat, legalább megpróbáljanak vigyázni környezetükre, Földanyára, elgondolkodjanak, hogy mint tudnának változtatni hozzáállásukon, életmódjukon, inkább maradt a nagyon nagy többség a langyos pocsolyában. „Ej, ráérünk arra még…(Petőfi)”. Aki próbál úgy tenni, mintha fejlődni akarna, az is várja, hogy valaki megmentse őket, majd valaki megteszi helyettük, például a földönkívüliek, vagy a többi ember.
Most egy másik módszert vet be Földanya. Például gyarapodnak a szélsőséges időjárási viszonyok, földrengések árvizek, napszél stb, Egyes téves csatornázásokkal ellentétben a földönkívüliek nem képesek, és nem is befolyásolhatják a napszél hatását, nemhogy csökkenthetnék. Minden úgy történik, ahogy Földanya akarja. A Nap és Földanya mindig megbeszélik, hogy mikor, milyen erősségű és irányú napszél legyen. Gátakat sem építhetnek…
És a szeretetenergia olyan aspektusát hívja a földre, ami szembesít mindenkit tettei, vagy tétlensége következményeivel, erősíti belső elszámoltatását az embereknek. Ezért érzik az emberek jópár hete olyan feszültnek, idegesnek magukat, és gyarapodnak a figyelmeztetések…(betegség, járványok, balesetek, földrengések, árvizek stb…) mind egyéni, mind kollektív szinten.
Amit mi most tehetünk, hogy az emberiség kollektív tudatát árasztjuk el szeretettel, hogy csökkentse az ott uralkodó félelemenergiákat, elősegítve az objektív önértékelést és választást a fény és a szeretet, vagy a sötétség útja között. Sajnos kollektíve nehezen fogadja be az emberiség a szeretetet. Végülis amilyen a nagyonnagy többség életfelfogása: önzés és félelem uralja a mindennapjaikat. Az ilyen gondolatok nem tűrik a szeretetet…
Töltsön el a szeretet fénye, és világítsa meg utadat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése