2012. október 10., szerda

A Fénykereszt és Lejegyző üzenetei 11.

Kedves embertársaim. Úgy gondoltam, írok egy kicsit az ötödik dimenzióbeli életről, mert úgy vettem észre, erre lenne igény. Sajnos nem szeretnék senkit túlságosan nagy reményekkel kecsegtetni e téren, mérhetetlenül kevesek azok, akik oda átjutnak. Felemelkedett mesterektől lehet érdeklődni ezek után az információk után. A negyedik dimenziós Föld lesz az emberiség következő állomása, ahova szintén kevesen, ellenben sokkal többen fognak átkelni, mint az ötödik dimenziós Földre. T
ervezem, hogy egy beszélgetést is csatornázok két ötödik dimenziós lénnyel, vagyis azt közvetítem, amit ők beszélgetnek egymás között. Egyelőre még nem sok kedvük van elbeszélgetni egymással, de szerintem mindkettejüknek építő lenne ez a beszélgetés, így továbbra is szorgalmazni fogom.
Jöjjön akkor az ötödik dimenzió feltérképezése. Először is, érdemes tudni, hogy ott is több tudatszinten élnek az emberek. Nem mindenki egyformán tudatos. Azért fontos megjegyeznem, hogy ebben a dimenzióban a gondolat teremtő ereje olyan hatalmas, hogy amit elképzelnek az rövid időn belül materializálódik, testet ölt. Ezért is fontos, hogy még a legalacsonyabb tudatossági szinten élő embert is óriási szakadék választja el a harmadik dimenziós emberek nagy részétől, és értse meg mindenki, hogy ez a szakadék az átlag emberek számára áthidalhatatlan, legalábbis egyelőre. Gondolkodjon el mindenki józanul, tiszta önértékeléssel azon, hogy vajon mi történne, ha hirtelen egy ilyen helyen találnánk magunkat. Meddig vagyunk képesek kontrollálni a gondolatainkat? Meddig vagyunk képesek összpontosítani a szeretetre, vagy akár csak egy szál virágra. Hány másodperc kell ahhoz, hogy gondolataink elkalandozzanak? Az átlag ember folyamatosan kb. 3-4 másodpercig tud egy irányba koncentrálni, aztán a tudat szétkapcsol. Gondoljuk végig, micsoda katasztrófához vezetne, ha valaki megijedne, és megtestesítené félelmét. Netán gyűlöletét, rosszindulatát. Hányszor kívánunk rosszat másoknak? Vagy hányszor kelünk ki magunkból, szidva valamit, ami éppen leesett, vagy sérülést okozott nekünk. Ha ezt tényleg végig tudjuk gondolni, akkor rájövünk, hogy hol a helyünk. Lényeg az őszinteség.
Mint már említettem, több tudatszinten élnek az emberek az ötödik dimenzióban. Kezdjük a legalacsonyabb szinttel. Az ilyen emberek teljesen összhangban élnek a természettel. Olyasmi életmódot folytatnak, mint a bennszülöttek. Vannak kunyhóik, de csak kevés, nem nagyon szaporodnak, nem is vadásznak, inkább néhány dolgot megtermelnek, de nem szakítanak ki nagyobb földterületeket az anyatermészetből, mert minden néhány nap leforgása alatt beérik. Használják a gondolat teremtő erejét, de csak arra, hogy néhány növényt termesszenek, amit megehetnek. Ilyenkor teremtenek maguknak néhány magot, amit elvetnek és pont annyi élelmük lesz, mikor learathatják az elvetett magvakból nőtt termést, amennyi egy-két napra elegendő a számukra. Kevesen vannak, kis közösségekben élnek. Inkább gyűjtögetnek, abból is pont elegendő finomságot tudnak maguknak napról napra összeszedni. Lényeges, hogy nem tartalékolnak. Elfogadják azt, amit a természettől kapnak. A kunyhóik elkészítéséhez nem vágnak ki fákat, csak összeszedik a lehullott ágakat, felhasználják a kidőlt fák egy részét, de abból sem sokat, mert a kidőlt fák szükségesek ahhoz, hogy az erdei talaj termőképes maradjon, a kukacoknak is élelemforrás, és megannyi kis állatkának, és életformának. Így még a kidőlt fákból is csak keveset használnak, hogy harmóniában maradjanak a természettel. Egyáltalán nem esznek húst, így nem kényszerülnek rá, hogy öljenek. Megvan mindenük, bár igényeik sem óriásiak. Sokkal egyszerűbben, de egyben szebben és tisztábban élnek, mint mi. Gondolataikra nagyon ügyelnek, mert tisztában vannak vele, hogy bármit is gondolnak, megjelenik. Ha valaki mégis negatívan gondolkodik, vagy folyamatosan ártó szándékkal viseltetik a többiek irányába, gyűlölködik, félelmet kelt és hasonlók, az előbb-utóbb visszaesik egy alacsonyabb tudatosságú dimenzióba. Ebből látszik, hogy még a legalacsonyabb szinten sem egyszerű megmaradni. Majd később kifejtem energetikailag is az ötödik dimenziót, de maradjunk egyelőre az ötödik dimenziós Földnél.
A következő tudatossági szinten az emberek kristályokból épített városokban laknak. Ezeket a kristályokat nem bányásszák, hanem teremtik. Lényeges, hogy ezek mindegyike programozott kristály, rengeteg információ el van bennük tárolva. Ezek az emberek már nem fogyasztanak semmiféle ételt, csak vizet, amiket kristályokkal tisztítanak és energetizálnak. Ezeknek az embereknek már több kapcsolatuk van más dimenziókkal. Akik ezekbe a városokba eljutnak, nagy elhatározást tettek, a fejlődés mellett döntöttek. Nekik komoly tanulási fázisokon kell átesniük. Ezek az oktató rendszerek piramisokban működnek. Minden egyes piramis egy-egy beavatási központ, ahogy a mi általunk ismert Földön is. Mindenkinek részt kell vennie bizonyos szintű oktatáson, ahol annyi a lényeg, hogy aszerint, ki melyik tudatossági szinten szeretne élni, elsajátíthat bizonyos tudásanyagot. Először is nagyon fontos, hogy mindenki tudjon bánni gondolataival, képes legyen kezelni érzelmeit. Persze aztán van még mit tanulni. Akik ezekben a kristályvárosokban élnek, azt a feladatot választották, hogy segítenek alacsonyabb dimenziókban lévő embertársaiknak. Képesek arra, hogy csatlakozzanak egy-egy emberhez, mint szellemi kísérők, és sugallják a választott embereknek, hogy merre kellene haladniuk választott életfeladatuk elvégzésének érdekében, vagy egyszerűen fejlődésük érdekében. Mindenki útja vezethet följebb a fejlődés létráján, csak hajlandónak kell lennünk tenni fejlődésünkért. Ezek az emberek egyszerre csak egy helyre tudják magukat energetikailag kivetíteni, így csupán egy emberhez tudnak kapcsolódni egyszerre. Ami még lényeges, hogy csak a saját bolygójukon vállalnak feladatot, az alacsonyabb dimenziókban élők segítésére.
A harmadik szint a fénylények szintje. Itt érdemes tudni, hogy a test már sokkal máshogyan működik az ő esetükben, mint nálunk. Erősen fény természetű, meglehetősen légies. Ők lényegében halhatatlanok, bár néha szeretik elölről kezdeni életüket, hogy lecseréljék elhasznált testüket. Még az sem törvényszerű, hogy rá legyenek kényszerítve az újraszületésre. Mindenki maga dönti el, hogy kisgyermekként akar megtestesülni, vagy csak lecserélné elhasznált testét. Ők már tényleg nagyon fejlettek, bár még mindig van egójuk. Ők képesek arra is, hogy más bolygókon csatlakozzanak szellemi kísérőként lényekhez, vagy akár testet öltsenek más dimenziók más bolygóján. Itt nagyon erős az összeköttetés a legfelsőbb énnel.
Viszont bármennyire is szépen hangzanak a leírtak, akkor is érdemes tudnunk, hogy ebben a dimenzióban van egó. Energetikailag fontos, hogy vannak árnyékos oldalak is. Igaz, hogy hamarabb találkozik mindenki tettei következményeivel, de még mindig előfordul gonoszság, manipulálás, rosszindulat. Nagy hatalom van az ötödik dimenziós lények kezében, ahogyan használják, úgy alakul majd jövőjük, sorsuk. A nagyobb hatalom mindig nagyobb felelősséggel jár együtt. Könnyebben esnek bele abba a hibába, hogy ahová segíteni mennek, ott manipulálják a lényeket, márpedig ez a szabad akarat megnyirbálása, ami nem vezet jóra. Nekik is van hova fejlődniük, van mit megtanulniuk, hiszen vannak még anyagi jellegű dimenziók. A különböző dimenziókban mást és mást lehet megtanulni. A hatodikban például már mód van arra, is, hogy egy nagyon alacsony dimenzióban megtestesült bolygón társteremtő lehessen valaki. Az ötödik dimenzióban ez még nem lehetséges, ott még azt kell megtanulniuk, hogy képesek legyenek a vágyaikon, gondolataikon uralkodni.
Persze a Földről is fel lehet jutni ebbe a tudatosságba, viszont fontos, hogy attól még, hogy valaki oda emelkedik, még nem biztos, hogy itt meg is tud maradni. Ahogy emelkedik tudatosságunk szintje, úgy egyre erőteljesebb feladatokkal kell szembenéznünk. Ha valaki nem képes megoldani a saját maga által választott feladatot, akkor alacsonyabb szintről kezdheti újra a próbálkozást.
Remélem ennyi információ elöljáróban elég lesz.

2 megjegyzés:

  1. Nagyon köszönöm, élveztem a cikket, és remélem, hogy sokat tudok tanulni a cikkeidből. Nagyon remélem ugyanis , hogy az otthonom a Turul Bolygó lesz. Én ugyanis hiszem, hogy azért születtem le a Földre a férjemmel együtt, hogy ott élhessünk.
    Namaste!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Berenike!
      Az a pár ember, aki esetleg árkerül az ötödik dimenzióba, azok otthona a ötödik dimenziós Föld lesz...

      Törlés