2012. október 18., csütörtök

Salusa üzenetei 8.

 
S: Ha az előző két üzenetben leírtakat már kapizsgáljátok, akkor jön az igazi izgalmas dolog. Ezek után, már kellően nyitottak lesztek arra, hogy megértsétek, vagy legalább kezdjétek megérteni, hogy Földanya, és Zilon valóban olyan beszélgetést képes folytatni egymással, mint amiket itt olvashattok. Persze amíg úgy gondoljátok, hogy ti kis senkik, tudatlanok vagytok, addig nem nyílnak meg a megértés csatornái a számotokra.

Most végre beszélnék a saját bolygómról is. Eddig ezt csak ígértem, de most már végre eljutottunk idáig. Mint már írtam, én az Unikornis csillagképből jövök, a Szvadáhi, és a Meranti kettőscsillag negyedik bolygójáról a Delakiról. Népem a Valerán, a bolygónk Nicsisz anya-istennő megtestesülése, társteremtője Uruski a 4. dimenzióban. Népem nagyrészt a 4. dimenzióban él, én éppen az 5.-ből jövök. Itt, a Föld körül a Fény szövetségébe tartozunk, a flottánk főparancsnoka vagyok. Népem úgy él, hogy folyamatosan kapcsolatot tart Nicsisz anyával, és Uruski társteremtőjével szintén. Mi úgy neveljük a gyermekeinket, hogy összhangban éljenek a természettel, és higgyenek a transzcendentális dolgokban. Nem panaszkodhatunk, mert olyan magas technikai fejlődést értünk el, hogy itt tudunk jelenleg állomásozni 3546 hajóval a Földetek körül. Azt is hozzátenném, hogy szellemi fejlődésünk is harmóniában van technikai fejlődésünk mértékével, így el tudjuk kerülni, hogy a gépeket fegyverként használjuk egymás ellen. Ezeken a dolgokon már régen túl vagyunk. Nem háborúzunk egymással, nem eszünk húst, vagyis nem ölünk meg senkit, ha mégis muszáj, csak valami erős indokkal. Például, ha ki akarják irtani a népem, vagy ha Nicsisz anyára támadnak rá. Ilyenkor is inkább igyekszünk távol tartani a támadókat. A módszereinket nem értenétek, mert túl gyengének, és gyerekesnek találnátok őket, pedig épp, hogy nagyon is jól működnek. Ezért most nem is térek ki erre, egyébként sem erről szeretnék beszélni.

A társteremtőnk szintén a 7. dimenzióból való. Mi sok dolgot megkérdeztünk tőle, ő jó vezetőnk, szívesen válaszol kérdéseinkre. Úgy szoktuk ezt csinálni, hogy megkérünk néhány olyan társunkat, akikről tudjuk, hogy képesek jól közvetíteni, feltesszük a kérdést, majd egyesével meghallgatjuk őket, hogy mit mondanak válaszként. Ami összecseng, azt elfogadjuk, ami különbözik, azon pedig mindenki egyénileg elgondolkodhat. Ezt az egyéni gondolkozást, töprengést, meditálást mindannyian alkalmazzuk. A fenti módszer igazából csupán játék. Ettől még mindenki azt gondolhat, amit akar. Azért érdekes dolgokat tudhattunk meg természetéről, indíttatásairól, szellemi szintjéről, képességeiről Uruskinak. Vannak olyan dolgok, amiket már megoldott, és vannak olyanok, amik megoldása még előtte áll. Nem olyan fejlett ő sem, mint egy isten. Nem kell hanyatt vágódni tőle, rengeteg olyan dolog van, amiben össze lehet vele dolgozni, a mi, és az ő szellemi épülésére egyaránt. Sokmindent rajtunk kísérletezett ki, de minden esetben kikérte a véleményünket az adott változtatásokról. Mi mindennek hagytunk időt kibontakozni mielőtt ítéletet mondtunk volna bizonyos módszerek hatásosságáról. Mi rendkívül készséges nép vagyunk, szívesen próbálunk ki új dolgokat. Persze ezeket vegyétek ám úgy, hogy generációk telnek el, míg hathat egy-egy változtatás. Több tízezer év, míg egy ötlet kiforrja magát. Mi viszont folyamatosan kapcsolatban vagyunk Földanyánkkal, és teremtőtársával is. Így minden egyes pillanatban elemezheti, hogy hatnak ránk a dolgok. Ki pedig, mint én, a fejlődést választja, annak van lehetősége felemelkedni egy újabb síkra. Olyan csodálatos alapot kaptam magam is ennek a módszernek köszönhetően, hogy mindig szívesen változtatok magamon, ha felmerül, hogy bizonyos tulajdonságaimat el kell hagynom, hogy fejlődésem jobban kibontakozhasson. Ezenkívül nagy összefüggésekben vagyok képes látni a saját dolgaimat, a bolygóm dolgait, a dimenziók összefüggéseit, és hatásait a népemre. Ezt is megtanulhattam. Ezek mind elsajátíthatók néhány tíz év leforgása alatt, aztán az 5. dimenzióban meg már nincs is halál. Ez egy csodálatos közeg azok számára, akik kutatni szeretnének, megérteni a dolgok működését, összefüggéseket, analógiákat tanulmányozni, és fejlődni. Ezek a dimenziók igen széles spektrumúak, nem kell attól félni, hogy egy nap alatt megint egy új dimenzióban leszünk.

Uruski például az ok és okozat hatását szintén azonnalira csökkentette. Néhány generáció alatt át lehet rá állni, és valóban könnyebb úgy fejlődni, hogy közvetlenül érezzük tetteink következményeit. Persze a gondolatainkét is. Sokkal könnyebb felelősségteljesen gondolkozni, beszélni, cselekedni. Nekem nagyon tetszik, hogy Zilon is ezt akarja nálatok bevezetni. Összefüggéseiben hatalmas jó dolgokat fognak a ti Földanyátokkal megalkotni. Eleinte sokan odavesztek, ez igaz, de majd nagyon fogjátok élvezni. Azt tanácsolnám nektek, és ezt már most el is kezdhetitek, hogy tényleg igyekezzetek velük kapcsolatban lépni, az rengeteget segíthet nektek majd az átmenetben a harmadikból a negyedik dimenzióba. Annyira izgalmas lesz ez a váltás, feltéve, hogy hajlandóak vagytok megkeresni valahol elhagyott tudatosságotokat, felelősségteljes gondolkozásotokat. Akkor kinyílik majd előttetek a lehetőségek új dimenziója, és élvezhetitek majd áldásait. Nagyon szurkolok nektek, én hasonlón már átestem, és egy igazi csoda ez, olyan, amire sosem számíthattatok eddig. Tudom milyen érzés, életeken át, minden megtestesülésemre emlékszem, egyszerűen mesés. És amennyire mesés, annyira valóságos és igaz is. Majd meglátjátok. Remélem minél többen!      

Forrás: www.uzenetekazeterbol.blogspot.com
   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése