2012. október 18., csütörtök

Salusa üzenetei 6.

 
S: Nagyon szerettem volna még hozzáfűzni néhány dolgot az elhangzottakhoz. Nem tudom, mit váltanak majd ki ezek a beszélgetések az emberekből, de az biztos, hogy sokan fogják úgy gondolni, nem lehetséges, hogy ilyesmiket mondjon akár Földanya, akár Zilon. Talán még az is felmerül az emberekben, hogy Zilont fejlettebbnek képzelik, mint amennyit mutat magából az üzenetekben. Sokan úgy gondolhatjátok, hogy egy 7. dimenziós lénynek már nincsenek kérdései a világ, vagy az élet működésével kapcsolatban. Megjegyezném, hogy ez nincs így, kérdések mindig vannak, csak nem mindegy, hogy milyen szintű tudat teszi fel ezeket. Amilyen a kérdés, olyan a válasz is. Ha nagyon alacsony szintű, akkor arra nem lehet magasröptűen válaszolni, mert a kérdező valószínűleg semmit nem fog megérteni a válaszból. Fontosnak tartom azt is, hogy ténylegesen érdemes ezeket az információkat több szinten értelmezni. Ha csak úgy értelmezitek, ahogyan két emberi lény beszélget egymással, akkor bizony furcsa, értelmetlen lesz az üzenet. Érdemes megfontolni, hogy kicsit távolabbról szemlélve már sokkal több dolog válik világossá ezekből a beszélgetésekből. Sajnos azt veszem észre magam is, hogy amikor valami magasabb síkú dologról van szó, akkor is csak odanyomjátok az orrotokat az üvegre, és csak annyit vesztek észre, hogy szavak vannak egymás után leírva. Viszont az ilyen üzenetek megértéséhez az előzetes ismeretek is fontosak, hogy azért legyen arról fogalmatok, hogyan is épül fel a kozmosz, az univerzum, a dimenziók, a teremtés. Ha ezekről semmit sem tudtok, akkor ezek az üzenetek teljességgel felfoghatatlanok. Aki nagyon úgy érzi, hogy zagyvaság az, amiket összehord valami holdkóros médium, annak valóban nem szólnak ezek az üzenetek. Sajnos ezek megértéséhez többre van szükség, mint valamely egyszerű magazin felfogásához.

Azt is tudnám nektek tanácsolni, hogy próbáljátok lecsendesített elmével szemlélni a leírtakat, miközben próbáljátok tudatotok, és felfogóképességetek határait kitolni. Rengeteg dologra rájöhettek magatoktól is, ha alkalmazzátok a meditációt. Nem a vezetett meditációkra gondolok, hanem arra a típusra, hogy feltesztek egy kérdést, és a belsőtökben levő Fényt megkeresve, azon keresztül megtalálni a válaszokat. A belső Fény ritkán csap be, akkor is csak azért, hogy a logikátokat tesztelje, de az esetek legnagyobb részében tiszta üzenetek forrása. Persze ezek befogadása, megértése is függ attól, hogy mennyire vagytok képesek megbízni egy fizikai szemetekkel nem érzékelhető, belső útmutatóban, akinek létezéséről csak ti tudtok, beszélni róla nem is igazán érdemes másnak, részben, mert olyan a világotok és társadalmatok beállítottsága, hogy ha ilyenek szóba kerülnek nem megfelelő közegben, akkor elmeorvoshoz küldenek, hogy kezeltessétek magatokat. Sajnos elfelejtettétek, honnan jöttök, és hová tartotok. Aki belelát saját magába, és felismer egy kis részt abból a csodából, ami benne lakozik, akkor azt már magától elszálltnak, nagyképűnek, holdkórosnak nézitek, főleg akkor, ha ezekről a dolgokról mer beszélni. Ti azt mondanátok, materialisták vagytok, csak az létezik számotokra, amit megérinthettek, amit megehettek, vagy amit a saját szemetekkel láttok. Van egy aranyos példám, amiből kiderül, mennyire tudjátok megtapasztalni a körülöttetek lévő világot a materialista szemléletmódotokkal.

Vegyük azt, hogy már ismeritek a naprendszer felépítését. Van egy központi csillag, ami körül bolygók keringenek. Ha egy naprendszer elég messze van, akkor a csillagot még láthatjátok, de a körülötte keringő bolygókat még komoly műszerekkel sem nagyon lehet feltérképezni, egy-két kivételes helyzetet leszámítva. A távolabbi csillagok környezetéről fogalmatok sincs, pedig nagyrészt minden csillag körül keringenek bolygók. Ennyit arról, hogy mit láttok, és ahhoz képest mi az igazság. Ezért aki belelát olyan transzcendentális dolgokba, amikbe mások alig, vagy csak kevesen, attól ő még nem biztos, hogy sültbolond, vagy nagyképű. Még mindig mosolygok azon, hogy azt a kritikát kaptam valamelyikőtöktől, de több üzenet is kapott ehhez hasonlót, hogy túlságosan emberi, meg túlságosan intellektuális, tehát nem is származhat tőlem, vagy Zilontól, vagy más földönkívülitől, netán magától, Földanyától. Nem igazán derül ki a számomra, hogy mit gondoltok rólunk, de azt hiszem leragadtatok ET-nél. Semmi, de legalábbis elenyésző tapasztalattal rendelkeztek rólunk. Még saját magatokról sem tudtok mindent. Micsoda nagy szavak, Még a fizikai működéseteket sem ismeritek, nem hogy a lelkit, szellemit. Hogy is várhatnánk el tőletek, hogy rólunk valós képet alkossatok. És ott van az is, hogy nagyon sok médium olyan gyenge üzeneteket csatornáz tőlünk, amik alapján ilyen kis jószándékú holdkórosnak állít be minket. Ettől függetlenül vallást csináltatok az üzenetek köré, vagy azok köré, akik csatornázzák azokat. Nem is tudom melyik nektek a fontosabb, az imádott médium, vagy az imádott földönkívüli lény. Ha valami olyasmi derül ki rólunk, hogy képesek vagyunk értelmesen gondolkozni, akkor meg jön az ellenállás a részetekről, hogy ez nem is lehetséges. Azért nem ártana kicsit jobban megvizsgálnotok ezt a kérdést. Belegondoltatok abba, hogy képesek vagyunk olyan űrhajókat építeni, amikkel milliárd fényévnyi távolságokat is át tudunk hidalni, vagy olyan csillagkapukat is képesek vagyunk használni hajóinkkal, mint a Napotok? És ez hozzátok képest a legközelebbi dimenzió, ez még csupán a negyedik. Aztán az 5. dimenziós lényeknek már nem kell űrhajó. Megtestesülhetnek ott, ahol csak akarnak. Ashtar azért volt űrhajón, mert a szíriusziakkal dolgozott együtt. Önmagában materializálódhatott volna közvetlenül a Földön is, csak annyira megijedtetek volna tőle, hogy ezt nem merte felvállalni. Ha az lett volna, hogy istennek nézitek és imádjátok, az nem zavarta volna különösebben. Csak már eljárt felettetek az az idő, amikor egy fényben megjelenő lényt istenítetek. Most inkább megpróbáltátok volna elpusztítani. De azért ezzel a médiumos módszerrel sikerült az imádatotokat kivívnia.

Forrás: www.uzenetekazeterbol.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése