2012. október 14., vasárnap

Salusa üzenetei 5.

 
S: Úgy gondolom, nektek is ezt kéne inkább tennetek, mint hatalmatokat más kezébe adnotok. Senkinek nincs joga rendelkezni az életetek felett, csak nektek. Amikor rájöttem, Jahve mennyire meg akarta nyirbálni a jogaitokat, eléggé ki voltam kelve magamból. Ez csak egy dolog, mert amikor azt látom, hogy ti ezt igénylitek is, akkor igazán döbbenten állok, és nem értem, miért. Itt van Zilon, aki a szabadságot akarja nektek biztosítani, és ellenáll a tudatotok. Rögtön hazugságnak ítélitek meg szavait. Képzeljétek el, az én bolygómon is hasonló a helyzet. Ott mi szabadon fejlődhetünk, senki nem tépázza meg a jogainkat. Ez csak annyin múlik, hogy éppen milyen a bolygótok társteremtője. Abba sem ártana belegondolnotok, hogy Zilon nem 6., hanem 7.dimenziós lény. Milliárdszor fejlettebb, mint Jahve. Ez abban is megnyilvánul, hogy nem akar senkit lekorlátozni. Inkább segíteni akar nektek, mint akadályozni benneteket. Olyan hihetetlen, és rossz ez? Az igaz, hogy kénytelenek lesztek felelősséget vállalni az életekért, a tetteitekért. De a következmények eddig is elértek titeket, csak annyira nehezen, hogy nem csodálom, ha azt hittétek, nincs is semmiféle rendszer, hanem a sors vagy kegyeiben részesít benneteket, vagy csapkod titeket, ha kell, ha nem. Tudom miről beszél Zilon, még ha egyelőre kicsit féltek is, akkor is sokkal jobb lesz nektek, mint most.

Vagy az nem tetszik, hogy most megannyi technikai kütyütök van, ő meg jó ideig nem akar ilyet biztosítani nektek? Megértelek titeket, eddig mindenfélével eltereltétek a figyelmetek, csak nehogy magatokra is legyen időtök. Úgy, hogy meg lesztek fosztva egy darabig ettől a sok kacattól, kénytelenek lesztek magatokkal foglalkozni. Húha, lesz mit letisztáznotok, nem lennék a helyetekben, de mindenki átesik ezeken a dolgokon, aki a fejlődés útján jár. Kérdezzétek csak meg akár a Médiumot, akár olyan magasan fejlett embertársaitokat, akiket mestereknek tekintetek. Ők is átestek ilyen dolgokon, és ezeknek persze sosincs vége, mindig próbára tesszük magunkat, hogy az új információkat, amikről úgy tartjuk, a fejlődésünket segítik, valóban ezt teszik-e, vagy beépültek-e. Ez így működik. Persze ezt ti is tudjátok a technikai dolgokban, csak nem veszitek tudomásul, hogy ez nem csak a kísérletekben egy mérce, hanem az egész életetek is erre épül. Nem kell siránkozni, hogy ver titeket az élet. Tegyetek ellene, a csapásokból meg tanuljatok, ezzel többre mentek, mint ha csak dagonyáztok a mocsárban, ahogyan most teszitek, és arra vártok, hogy valaki megmentsen, miközben annyira imádtok panaszkodni.

Aztán az is itt van, hogy Zilont túlságosan emberinek tartjátok. Miért milyennek kéne lennie egy magasan fejlett lénynek? Azok az értékek, amiket ti csak alulról szemléltek, az ilyen lényeknek egyenesen sajátja, már éli, és nem csak szemléli. Amit meg még érdemes tudnotok, hogy egy Ember létezik, hívhatjátok Jézusnak, vagy Világmegváltó Fiúnak, vagy ahogy kedvetek tartja. Ez az Ember Adja lelkét a megannyi értelmes lénynek. Mégis milyen legyen az, aki fejlett? Persze, hogy emberi. De nem csak úgy szimplán, ha nem a legemberibb, az emberi princípium, az őselv sokkal erősebben világít belőle, mint bármelyikőtökből. Ti csak szeretnétek olyan emberiek lenni, mint amennyire ő alapból az. Ti egyelőre olyan messze álltok az emberléttől, mint Makó Jeruzsálemtől, hogy valami itt is érthető példát mondjak, de sajnos Makó túl közel van Jeruzsálemhez, hacsak nem egy csigát veszek. Szóval, mint Makó Jeruzsálemtől csigaháton. Nem akarlak titeket nagyon sértegetni, de ez az igazság, sajnos.

Ezzel mondanivalóm végére értem, legalábbis egyelőre. Ha van kérdésetek, akár Zilonról, vagy másról, szívesen válaszolok. Szeretném, ha tudnátok, hogy támogatólag mellettetek állok. Nem azért használok kemény szavakat, mert örömömet lelem az ócsárlásotokban, hanem azért, hogy végre észrevegyétek, hogy igenis több van bennetek, mint azt akár elhiszitek magatokról, akár nem. Arra vártok, hogy kibontakozhassatok. Olyan csodálatos lények vagytok. De akkor tudtok igazán tiszteletreméltóvá válni, akkor tudjátok elfoglalni méltó helyeteket a kozmoszban, ha ezeket az egyszerű szabályszerűségeket megértitek, és alkalmazni tudjátok életetekben.

A legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás az, ha végre rátaláltok önmagatokra. Akkor egy csomó időt meg tudnátok spórolni, amit most azzal töltötök, hogy mindenféle útmutatást kerestek különböző forrásokból. Ti magatok vagytok a fejlődésetek kulcsa. Igazából fölöslegesen jártatom a számat, csak begörcsöl a médium keze a sok gépeléstől.

M: Én szeretek veled beszélgetni!

S: Igen, de az megint más, mint ez, hogy le is írod. Lassabb, és haszontalanul tömöm az emberek fejét az információkkal, amiket máshol is megtalálnak.

M: Tudod én mindig azt mondom, hogy ha csak egy embert hozzásegítenek az információid ahhoz, hogy megtalálja a magához vezető utat, már megérte.

S: Köszönöm a bíztatást.   

Forrás: www.uzenetekazeterbol.blogspot.com

2 megjegyzés:

  1. Elég furcsa, túl intellektuális és túl "emberi" üzenet...olyan, mintha egy író a saját fantáziája által írta volna...nem meggyőző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Névtelen!

      Örülök, hogy ennyire intelligensnek, és emberinek tartasz. Igaz, hogy valóban humanoid vagyok, az meg egyelőre biztos, hogy az embereknél sokkal magasabb tudati és intellektuális szinten van rengeteg lény, egyébként eléggé nehezen tudnánk olyan szerkezeteket összehozni, amivel milliárd fényévnyi távolságokat is könnyedén áthidalhatunk.

      Hogy ez mennyire jön át, azért nagyban függ a csatornázó médiumtól is, így rajtam keresztül ő is köszöni a kedves, bíztató, dícsérő szavakat.

      Mély tisztelettel és üdvözlettel:
      Salusa az Unikornis rendszerből

      Törlés