2012. október 20., szombat

A Fénykereszt és Lejegyző üzenetei 12.

 
A spirituális fejlődésről.

Az előző üzenetekben leírtam, mi az alapja a spirituális fejlődésnek. Sajnos sokan csak átfutották, vagy el sem olvasták a fizikai szinten lévő teendőket, javasolt tennivalókat. A többség csak a spirituális oldalát részesíti előnyben, mert az izgalmasabb, azzal lehet dicsekedni, felvágni mások előtt. Ráadásul legalábbis látszólag kevesebb időt és energiát igényel. Fizikailag tenni valamit, ráadásul odafigyelni fárasztó, és nem lehet vele felvágni. Pedig itt kezdődik a fejlődés. Aki csak a spiritualitás szellemi részét teszi, homokra épít várat. Hogy gondolhatja bárki is, hogy pl. szemetel, feleslegesen világít, szennyezi a környezetét Földanyát stb, majd felemelkedhet. Az emberek fejlődése Földanyához kötött, belegondoltatok, hogy fog Földanyával együtt felemelkedni az, aki őt bántja, akár nemtörődömségből, akár szándékosan, akár anyagi előnyökért? A nemtörődömség, ártó szándék hogyan vihet bárkit előre a fejlődésben?  Az iránya ennek teljesen mindegy (gondolja bárki a Földet, a természetet akár csak anyagnak bár nem az), a belső hozzáállás számít. Meditálhat bárki akármilyen szép dolgokat, „dolgozhat” angyalokkal, ez csak külsőség. Lényeg a mindennapi, minden pillanatban való hozzáállásunk a körülöttünk lévő világhoz. Igen, minden pillanat számít. Ez sokak számára rémisztőnek tűnik. Pedig csak az elején kell hozzá olyan szintű tudatosság, amivel tudjuk kontrollálni tetteinket, azután már gondolatainkat, végül érzelmeinket. Ez egy idő után (mindenkinél más és más) automatikussá válik, nem igényel odafigyelést, plussz energiát és időt. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet negatív gondolatunk, érzelmünk. A lényeg, hogy rögtön „tetten érjük” és korrigáljuk. Cselekedet szintjén még talán a legegyszerűbb megoldani, hogy se tettel, se szóval ne bántsunk, és ártsunk senkinek és semminek. A gondolati szint már nehezebb. Mindenkivel előfordult már, hogy haragjában rosszat kívánt másoknak. Tévedés azt hinni, hogy ez nem számít. A gondolatoknak is van energiájuk, pozitív vagy negatív töltésük, és ezt sokszor meg is érzi a másik, de ha nem is, a kollektív tudatba bekerül. És a következmény nem marad el…
Az ok-okozat törvénye mindenkire vonatkozik. Eddig Jahvének (Jehova, Allah, keresztények istene stb ki hogy ismeri, az előző földi Társteremtő) szabályai szerint az ok és okozat vagy következmény között évek vagy életek is eltelhettek. Csak a tudatosan gondolkodó, élő és fejlődést választó emberek fogták fel ennek jelentőségét többnyire, és igyekeztek változtatni, ezért nagyon nehéz volt a fejlődési út. Most, hogy Zilon (az új földi Társteremtő) ezen változtat, az ok és okozat, azaz következmény között eltelt idő jelentősen lerövidül, akár azonnali is lehet.
Ez jó hír azokak, akik a fény és a szeretet útján járnak, mert nagyon hamar kapnak visszajelzést arról, hogy mit hibáztak, min kell változtatniuk, és ezáltal gyorsabban tudnak fejlődniük. És rossz hír azoknak, akik beleragadtak az anyagi szint játszmáiba, birka módon követnek egy-egy eszmét „csatornázót”, mestert, gurut, papot stb, látszólag fejlődgetnek elméletben persze, de sorozatosan megbuknak a gyakorlati megvalósítás alatt. Nem tudnak szeretettel tekinteni a többi emberre, nincs elfogadás, hogy a másik másképp gondolkodik és él mint ő, rosszindulatú gondolatok a másik emberekkel kapcsolatban, akkor is szemetelnek, akkor is mérgező anyagokkal teli ételeket esznek, ha volna módjuk másra is, nem gyűjtik szeletíven a hulladékot stb… És kívülről várják a megváltást, úgy gondolják, hogy nekik nem kell tenni semmit. Remélik, hogy a földönkívüliek, vagy Jézus jön és megváltja, megmenti őket. Ez senkit nem visz előre. És aki csak fejlődget, változtatgat, szeretget… ez a sok get nem befolyásolja annyira a rezgésszámát senkinek, ami szükséges ahhoz, hogy valaki nem több, csak a negyedik dimenzió rezgését elviselje. Aki a fény és a szeretet útján jár, annak emelkedik a rezgésszáma a tudatosságának emelkedésével. Nagyon sokan abban reménykednek, hogy az ötödik dimenzióba fog átlépni az emberiség és a Föld.
Sajnos annyira le van maradva az emberiség, hogy a negyedik dimenzió sem lesz mindenkinek elérhető. Főleg úgy, hogy az emberek nem kis részének, nemhogy a negyedik, de a második dimenzió lesz. Nem olvassátok rosszul, második dimenzió. Annyira lecsúsztak sokan a nemtörődömségükkel és anyagi előnyökért fejlődésüket és a szeretetet feladó emberek.
Mivel Földanyának nincs második dimenziós megjelenítése, és harmadik sem lesz, akik nem tudnak a negyedikben megmaradni, másik, második és harmadik dimenziós bolygókon fognak újra leszületni.
A második dimenzió finoman szólva nem egy paradicsom. Ott a szeretet szó szerint is csak nyomokban lelhető fel. Ott a gonoszság az úr. Tévedés ne essék, nem az ördög, vagy a sátán, mert az is csak kivetülése az ártó szándékú, önző emberek és egyéb fajok belső világának. Szó szerint az ott élő fajok gonoszsága, ártó szándéka az úr. Lesz, aki ott otthon érzi magát, de csak addig, míg nem ő lesz az áldozat…
Most, hogy napokon, heteken belül megtapasztalhatja mindenki nagyon hamar tettei, gondolatai, szándékai következményét, javaslom, mindenki kösse fel az alsóneműjét. Ez egyértelmű szelekciós „játék” lesz, hogy ki gondolja komolyan a fény és a szeretet útját, a fejlődés útját. Nincs több álságos, látszólagos fejlődés. Mindenki látni fogja, hogy a másik tényleg fejlődik-e. Nagyon sokan meg fognak lepődni mind másokon, mind saját magukon…

Jó hír, hogy mindenki képes a fejlődésre, aki tényleg akarja. Segítség mindig van, csak fogadjátok el, és használjátok. A sok szerzett információ váljon tudássá úgy, hogy alkalmazzátok őket, persze megszűrve, gondolkodva, intuícióra figyelve. Ha szembesít valaki nem éppen pozitív tulajdonságotokkal, nem megsértődni kell, hanem elgondolkodni, hogy tényleg rátok vonatkozik-e. Ha igen, változtassatok, ha nem, mérjétek a másik eszéhez és menjetek tovább, fogadjátok el, hogy ő éppen ott tart a tudatosodás útján, ahol éppen van. Gondolkodjatok el, mit tehettek környezetetek megóvásáért, saját egészségetekért, családotok egészségéért, hogyan tudnátok példát mutatni a következő generációnak.
Van kiút. A siránkozás, önsajnáltatás nem visz előre, csak a tett…

Töltsön el mindenkit a szeretet fénye, és világítsa meg utatokat!

2 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Fractal Artist!

      Ha figyelmesen olvastad volna az üzeneteket, akkor észrevehetted volna, hogy egyértelmű különbség van a Földi Tásrteremtő és a Legfelsőbb Teremtő között. Akit te ÖregIstennek hívsz, az valójában a Legfelsőbb Teremtő, aki mindent alkot, ami létezik. Jahve, vagy Jehova, vagy Allah, vagy a keresztények papok által tanított Istene, pedig a Föld volt Társteremtője. Valóban nem ugyanaz a kettő. Jézus az Öregisten, másnéven Aranyatyácska, és Ezüstnagyboldogasszony első teremtménye... Örülök, hogy ezt már te is észrevetted. Sokan nem értik a különbséget, te vagy nagyon érzékeny, vagy művelt vagy e téren, és ez előremutató is lehet.
      Viszont érdemes figyelmesen elolvasni az üzentet, mert abból ez egyértelműen kiderül. Pontosan tudom, mit írok...
      Ellenben, hogy ki az ifjabb a teremtésben, arról beszélhetnénk ifjú Padavan....)))

      Szeretetettel:
      Fénykereszt és Lejegyző

      Törlés