2012. október 28., vasárnap

A Legfelsőbb teremtő üzenetei 3.


Ne aggódjatok, ahogyan ti is, úgy Joli is egy hasonló úton jár. Az istenségek nagyon érdekesen működnek. Összességében nagyon magasan fejlett lények, mégis hasonlóak hozzátok megannyi dologban. Például abban, hogy vannak olyan indíttatásaik, berögződéseik, vagy nevezzük tulajdonságoknak, amik olyanok, mint a tieitek, de lehetnek még azoknál alacsonyabb rezgésűek is. Ezek a tulajdonságok határozzák meg, hogy melyik anyagi jellegű dimenzióban van megtestesülésük. A ti Jolitoknak legalább már nincsenek rendkívül alacsony tudatosságú indíttatásai. Amit még tudnotok lehet, hogy nézd meg a fajt, aki rajta él, és megismerhetsz egy szeletet az istenségből. Vagyis, Joli részben pont olyan, mint ti. Nem olyan, mint egy közületek, hanem pont olyan, mint ti egyszerre. Kielemezhetitek, hogy hány százalék kegyetlenséget, odaadást, mazochizmust, gyengédséget, elnyomást, elnyomottságot, és sorolhatnám a megannyi aspektusotokat, ami azt jelenti, hogy ezen harmadik dimenziós indíttatásokból, tulajdonságokból, érzelmekből ő is ugyanilyen százalékban rendelkezik.

Ennél sokkal fontosabb megértenetek azt, hogy amennyiben ti egyénileg képesek vagytok ezeken a feladatokon túllépni, képesek vagytok fejlődni, tudatosodni, azzal Jolit is segítitek. És ahogyan ő fejlődik és tudatosodik, úgy a ti fejlődéseteket is segíti. Egyszóval ebből a szempontból egymást erősíthetitek. Ellenben, ha Joli tesz fejlődésében egy nagy lépést, akkor nektek is meg kell tennetek azt, vagy el kell őt hagynotok. Ez az ára, az okozata, a következménye fejlődésének. Ti nem hátráltathatjátok őt örökké. Akkor igen, ha hagyja magát. Igazából oda-vissza hattok egymásra, és mindannyiótok útja az, hogy az adott feladatokon túllépjetek, azokat megoldjátok. Ehhez kell nagy erő nektek is, neki is. Azt is érdemes tudnotok, hogy megkaptok minden segítséget fejlődésetekhez, és Joli is megkap szintén mindent, amit kér, és amiért tesz is. Próbálhatjátok korlátozni egymás fejlődését, de nem sok értelme van, mert mint mindennek, ennek is megélitek következményeit. Azt ajánlanám mindenkinek, aki a felém vezető úton szándékozik járni, hogy ne csak szájjal, hanem komoly, önmagán végzett munkával is tegyen ezért. Csak azt segítem meg, aki magán is igyekszik segíteni.

Aztán még az is érdekes, hogy, mint mondtam, Joli nagyon színes egyéniség. Nem minden istenség az, nem minden istenségnek van annyiféle megoldandó feladata, mint neki. Nyilván volt, csak egy részük már megoldotta, egy másik részük pedig még el sem ért idáig. Ami érdekes, hogy az istenségek is haladhatnak úgy, hogy egyszerre egy nagy csokor feladatot oldanak meg, és haladhatnak úgy is, hogy egyesével veszik ezeket a feladatokat sorra. Nem szólok bele, ki hogyan alkalmazza ezeket, vagy ezek párosításait, vagy csokorba foglalásait. Mindenki halad a saját tempójában. Amikor bizonyos feladatok megoldásán fáradozik az istenség, akkor olyan lelkek inkarnálódnak rá, akik szintén ezekkel a feladatokkal dolgoznak önmagukon. Amikor egy-egy ilyen feladat, vagy feladatcsokor megoldásra került, akkor egy újabb szinten egy másik feladat, vagy feladatcsokor jön, akkor majd olyan lelkek inkarnálódnak, akik azokkal dolgoznak önmagukon is, és így tovább. Vagyis, olyan nincs, hogy a lelkek és inkarnációik egészen más tudatossági szintű feladatokat próbálnak megoldani, mint a bolygót alkotó istenség. Nem is lenne ennek semmi értelme. Jól gondoljátok ezt meg. Persze van olyan is, hogy nem tud megbirkózni az istenség egy adott feladattal, és visszaesik. Ez semmi nagy dolgot nem jelent, csak azt, hogy a feladatot egy alacsonyabb tudatossági szinten fogja majd próbálni megoldani, tehát lesz egy alacsonyabb dimenziójú megtestesülése is. Ez nem jelenti azt, hogy a rajta levő lényeknek is le kell süllyedni, ők még emelkedhetnek, mert ilyen szempontból is mindenki egyedi, saját fejlődésén kell fáradoznia, amennyiben akar. Ha nem képes együtt fejlődni az egyén az adott bolygóval, vagyis, ha még nem oldotta meg azt a feladatot, amit a bolygót alkotó istenség megoldott, akkor más olyan bolygón fog a lélek inkarnálódni, teljes jogú tagként, amelyiken tovább próbálkozhat feladatának megoldásával. Szerintem ezt nagyon logikusan és jól alkottam meg. Olyan sincs, hogy valakit lehúzzon a saját bolygó-istensége, de olyan sincs, hogy valakit felhúzzon. Így nem is érdemes idegeskedni, mindenki fejlődjön a saját tempójában.

Ez a sok médium, meg csatornázó, akik mindenféle információval bombáznak titeket, csak a feladataitok megoldásához adnak segédletet. Persze egyszerűbb, ha nem valami irányzatot követtek, hanem magatokban engem, de azt csináltok, amit csak szeretnétek. Persze nem árt, ha átlátjátok, mi mit okoz. De ez is rajtatok múlik. Olyan nincs, hogy valaki akaratod ellenére félrevezet. Ha hagyod magad félrevezetni, mert nem gondolod át a kapott információkat, nem rám hallgatsz, hanem az anyagi megjelenésedhez kötött egódra, amit velem összekeversz, akkor ne hibáztass senkit magadon kívül. Ellenben magadat se sokáig, inkább lépj túl ezen, tanulj belőle, és fejlődj, és mindezt csak akkor, ha akarod. Semmit nem kell tenned, amit nem akarsz megtenni. Csak az ok és okozat törvényei működnek, és azért úgy van ez is beállítva, hogy kicsit felém vezessenek. Nem véletlen a mondás, hogy „Minden szentnek maga felé hajlik a keze.” Persze, ha imádsz szenvedni, akkor dönts mindig úgy, hogy a következmény szenvedés legyen, csak nem érdemes panaszkodnod, mert pontosan mindig azt kapjátok, amit kértek. Ez is alaptörvényem, kérj és megadatik. Jól gondoljátok meg, mit kértek. Lássátok az összefüggéseket, hogy amit tesztek, gondoltok, vagy mondotok, azzal igazából mit kértek. És az is jusson eszetekbe, hogy nincs más rajtatok kívül. Ezt a tudatalattitok tudja. Ha valakire azt mondod, hogy jaj de barom vagy, akkor magadra mondod. Tudjátok, „Aki mondja másra, az mondja magára.” És ettől minden átok is visszaszáll küldőjére. Így alkalmazzátok a mágiát.

Előttem nincsenek titkaitok, mert én alkotlak valamennyiőtöket. Engem nem tudtok megtéveszteni, vagy átverni. Én ismerlek mindannyiótokat, még jobban, mint ti magatokat, így mindig azt fogom nektek adni, amit kértek, vagyis minden okot okozat fog követni, mert ez a két dolog ugyanaz. Analógia. Tanulmányozzátok az analógiákat, abból is sok dologra rájöhettek. Az, hogy a saját képemre formáltalak benneteket, azt is mutatja, hogy tudtok teremteni. Ez is az ok és okozat. Az egész kozmoszt a saját formámra teremtettem, így mindenhol tulajdonképpen ugyanazok a szabályok működnek. Ismerjétek meg önmagatokat, és birtokolni fogjátok a kozmoszt! Vagyis önmagatokat, vagyis engem, és sorolhatnám itt az összefüggéseket.         

Forrás: www.uzenetekazeterbol.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése